فرماندار دشتستان:
ارتقای فرهنگ اصول صحیح تغذیه نقش مهمی در سلامت فرد و جامعه دارد

3 آبان 1395
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: نقش تغذیه صحیح در سلامت جسم، روان ، رشد و بالندگی جامعه بسیار مهم است و باید ارتقا یابد.

دکتر ارسلان زارع در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی دشتستان افزود: آموزش‌های لازم به خانواده‌ها در همه مراحل تهیه و مصرف غذا ضروری است که دراین‌ارتباط شبکه بهداشت می‌تواند از ظرفیت رسانه‌ای و تبلیغاتی موجود و مؤثر در این زمینه بهره گیرد.
وی یادآور شد: همواره نظام جمهوری اسلامی کوشیده است بر اساس سند چشم‌انداز و تحقق اهداف برنامه‌ریزی‌شده با استفاده از اطلاعات و دانش روز، توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای سواد اجتماعی و فرهنگی فاصله‌ها را تا ایده آل‌ها کم کند.
دکتر زارع بیان کرد: امروز در بسیاری از زمینه‌ها گام‌های بسیار خوبی برداشته‌شده که بازهم نیاز به تعامل و همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها، نهادها و مردم است.
افزایش رشد شاخص‌های بهداشتی و سلامت در دشتستان
فرماندار دشتستان با اشاره به رشد شاخص‌های بهداشتی و سلامت این شهرستان افزود: غذا و اهمیت غذا بر هیچ‌کس پوشیده نبوده و هر انسانی نیز هدفش از مصرف مواد غذایی کسب نعمت سلامتی و شادابی است که برای تحقق این هدف نیاز است دانش آن را در اختیار داشته باشد.
دکتر زارع اظهار کرد: مدارس با مجموعه بزرگی از افراد جامعه شامل دانش آموزان، اولیا، مربیان، کارکنان و کارشناسان تغذیه ظرفیت خوبی است که شبکه بهداشت و آموزش‌وپرورش با تعامل خوب برای ارتقا فرهنگ صحیح تغذیه می‌توانند از آن استفاده کنند.
نظارت جدی بر صنوف مربوط به تأمین غذای مردم ضروری است
فرماندار دشتستان درباره صنوف، صنایع و شرکت‌های مرتبط با تأمین غذای مردم گفت: نظارت جدی بر بسته‌بندی‌های مواد غذایی ازجمله بسته‌بندی و صنایع تبدیلی خرما و سایر محصولات کشاورزی موجود در شهرستان و فروش محصولات توسط دوره‌گردها و دست‌فروشان به‌ویژه در بازارهای هفتگی ضروری است.
وی ادامه داد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان با همکاری جهاد کشاورزی و همه دستگاه‌های مرتبط باید از پخش شایعاتی که گاهی با توجه به ورود برخی از محصولات به بازار پخش و باعث متضرر شدن کشاورزان و تولیدکنندگان می‌شوند جلوگیری کرده و برای مردم شفاف‌سازی کنند.
الگوی مصرف نامناسب مواد غذایی باید با آموزش اصلاح شود
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: الگوی مصرف نامناسب مواد غذایی باید با آموزش و افزایش آگاهی مردم اصلاح شود.
دکتر یحیی رضایی افزود: در راستای اجرایی شدن شعار روز جهانی غذا، تمامی دولتمردان، سازمان‌های غیردولتی و آحاد مردم وظایف خود را باید به نحو مطلوبی انجام دهند و سازمان غذا و دارو باید با افزایش آگاهی مردم در خصوص الگوهای مناسب غذایی به این مهم دست پیدا کند.
وی تصریح کرد: غذا نیاز اولیه بشر است که می‌تواند در پیشگیری و درمان بیماری‌ها تأثیرگذار بوده و سلامتی، امنیت و ایمنی غذا مسائل و زوایای مختلفی دارد.
دکتر یحیی رضایی افزود: تأمین امنیت غذایی که ارتباط مستقیم با سلامت و پویایی جامعه دارد به یک موضوع یا یک دستگاه خاص مربوط نمی‌شود.
وی بیان کرد: غذا از جنبه‌های مختلف آب، خاک، مواد آلی موجود در خاک، کودها و سموم و در مراحل بعدی بهداشت تهیه، طبخ، نحوه، اندازه و نوع آن، فرهنگ مصرف صحیح و موردنیاز بدن و سن مصرف‌کننده باید مورد دقت و نظارت باشد.
دکتر سعید نجف پور متخصص تغذیه نیز با برشمردن مضرات غذاهای آماده، فست فود و ساندویچ به مردم و خانواده‌ها توصیه کرد با استفاده از شیوه‌های صحیح آشپزی، سلامت خود و اعضای خانواده را تضمین نمایند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، همایش شورای سلامت و امنیت غذایی با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری دشتستان برگزار شد.
گفتنی است در این همایش توسط شبکه بهداشت و درمان دشتستان به واحد تولیدی غذایی نمونه، کارگاه تولیدی غذایی نمونه، واحد نمونه صنف آرایش و بهداشتی و چندین صنف نمونه، تندیس و لوح یادبود اهدا شد.

انتهای پیام/س.غ2020

کلمات کلیدی:
نشست     شورای.سلامت     فرماندار     معاون.درمان     ارسلان.زارع     دکتر.یحیی.رضایی    
دکتر.سعید.نجف‌پور     شهرستان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   3 آبان 1395

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >