معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
یکهزار و ۴۸۴ بازرسی بهداشتی از مراکز حساس عرضه کننده مواد غذایی در استان بوشهر / بیش از ۷ هزارکیلوگرم اجناس فاسد و تاریخ مصرف گذشته جمع آوری و معدوم شد

28 اسفند 1397
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در طرح تشدید کنترل مراکز تهیه، توزیع، نگهداری و عرضه مواد غذایی حساس در استان بوشهر بیش از یکهزار و ۴۸۴ بازرسی بهداشتی صورت گرفت.

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان افزود: با توجه به نزدیکی ایام نوروز و لزوم تشدید نظارت بر صنوف حساس عرضه کننده مواد غذایی طرح تشدید کنترل مراکز تهیه، توزیع، نگهداری و عرضه مواد غذایی حساس توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفه‌ای در سراسر استان بوشهر برگزار شد.
وی تصریح کرد: این طرح با نظارت دقیق و بررسی‌های کارشناسی در راستای ارتقای سطح بهداشتی درصنوف حساس مواد غذایی مانند چلو کبابی، رستوران، مرکز عرضه شیرینی، شکلات، آجیل، خشکبار، آب میوه و عمده فروشی‌ها از تاریخ ۱۵ دی ماه تا ۱۲ اسفندماه سال جاری اجرا شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در این طرح تعداد یک هزار ۴۸۴ بازرسی بهداشتی از مراکز حساس عرضه کننده مواد غذایی از جمله مراکز تهیه، طبخ، توزیع، عرضه وفروش موادغذایی انجام شد که تعداد ۶۶۴ اخطاریه بهداشتی جهت رفع نواقص صادر و تعداد ۴ واحد متخلف تعطیل شد.
دکتر خواجه‌ئیان اظهارداشت: این طرح درکلیه شهرستان‌های استان و در مناطق شهری و روستایی اجرا شد که در اجرای این برنامه کلیه شهرستان‌ها از توان خود جهت اجرای طرح بهره گرفتند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در این طرح تعداد ۴۳۴ نمونه برداری از مواد غذایی انجام گرفت و ۷ هزار و ۷۲ کیلو گرم اجناس فاسد و تاریخ مصرف گذشته جمع آوری و معدوم شد.


انتهای پیام /م.غ ۱۰۲۳

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید
https://sapp.ir/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
معاونت.بهداشتی.دانشگاه.علوم.پزشکی.بوشهر     دکتر.عبدالمحمد.خواجه‌ئیان     بازرسی.بهداشت.محیط     مراکز.عرضه.مواد.غذایی    

تاریخ بروز رسانی:   28 اسفند 1397

تعداد بازدید:   ۵

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >