اجلاس

30 آذر 1398
تجلیل از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان دستگاه برتر در زمینه اقامه نماز در بین دانشگاه‌های استان / گزارش تصویری
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مقام برتر در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در بین دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان را کسب کرد.

خانه مشارکت‌های مردمی استان بوشهر برتر شد
در اجلاس خانه‌های مشارکت مردمی کشور که در استان ایلام برگزار شد، خانه مشارکت‌های مردمی استان بوشهر توانست مقام برتر را به‌دست آورد.در اجلاس خانه‌های مشارکت مردمی کشور که در استان ایلام برگزار شد، خانه مشارکت‌های مردمی استان بوشهر توانست مقام برتر را به‌دست ...

22 آذر 1396
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دستگاه برتر در زمینه اقامه نماز در بین دانشگاه‌های استان/ گزارش تصویری
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مقام برتر در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در بین دانشگاه‌های استان را کسب کرد.