ایثار.ماندگار

دومین ایثار ماندگار در سال ۹۹؛ در ماه میهمانی خدا پدری فرشته نجات جان سه هم‌وطن شد
رییس مرکز فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار پدری فداکار در ماه میهمانی خدا، دومین اهدا عضو استان بوشهر در سال ۹۹ نجات بخش جان سه هم وطن شد.

نخستین ایثار ماندگار در سال ۹۹؛ نوجوان دلواری فرشته نجات سه هم‌وطن شد
رییس مرکز فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نخستین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ۹۹ با رضایت خانواده نوع‌دوست نوجوان دلواری رقم خورد.

شانزدهیمن ایثار ماندگار استان بوشهر در سال 98 با اهدای عضو جوان بوشهری انجام شد
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار ماندگار زنده یاد داوود عبدالشیخی شانزدهمین اهدای عضو استان بوشهر در سال جاری انجام شد.

چهاردهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال جاری؛ بزرگ‌ترین اهدا عضو در استان بوشهر با سومین اهدا قلب/ انتقال۵ عضو جوان ۱۹ ساله برای پیوند به تهران و شیراز/ گزارش تصویری
چهاردهمین اهدا عضو در سال جاری در استان بوشهر با انتقال اعضا جوان ۱۹ ساله اتفاق افتاد.

17 شهريور 1398
دوازدهمین ایثار ماندگار سال ۹۸ بوشهر در ایام شهادت اباعبدالله‌الحسین (ع) صورت گرفت
در دوازدهمین اهدا عضو استان بوشهر در سال جاری هم‌زمان با ایام شهادت اباعبدالله‌الحسین (ع)، خانواده حسین صابری با اهدای اعضای پدرشان ایثار کردند.

13 امرداد 1398
دهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ۹۸؛ نوجوان ۱۷ ساله فرشته نجات هم‌وطنان نیازمند به دریافت عضو شد
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با انجام دهمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ‏‏۹۸ چند هم‌وطن نیازمند به دریافت عضو از مرگ نجات پیدا کردند.‏

19 دی 1397
ششمین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال ۹۷؛ اهدای عضو جوان ۲۵ ساله دشتستانی سه هم‌وطن را از مرگ حتمی نجات داد
مسئول مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایثار ماندگار زنده‌یاد سجاد بارگاهی، جوان ۲۵ ساله دشتستانی، سه هم‌وطن نیازمند به پیوند عضو از مرگ نجات یافتند.

28 امرداد 1397
چهارمین ایثار ماندگار در سال 97 : قهرمان ملی‌پوش، آخرین مدال زندگی خود را با نجات جان چهار هم وطن دریافت کرد
با انجام چهارمین اهدای عضو استان بوشهر در سال جاری دختر ورزشکار بوشهری، قهرمان رشته تیراندازی باکمان و عضو تیم ملی سافتبال ایران به چهار بیمار نیازمند عضو جانی دوباره بخشید.

اولین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال 97 در نخستین روز از سال صورت گرفت
اولین ایثار ماندگار استان بوشهر در سال 97 در نخستین روز از سال صورت گرفت.