تعطیلی

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: تعطیلی ۷۹ واحد صنفی متخلف از ابتدای شیوع ویروس کرونا در شهرستان بوشهر
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ۷۹ واحد صنفی متخلف از ابتدای شیوع ویروس کرونا در شهرستان بوشهر تعطیل و پلمپ شده‌اند.

تعطیلی و پلمپ دو واحد صنفی متخلف در شهرستان دشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در بازدید واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای این شبکه دو واحد صنفی متخلف در شهر خورموج تعطیل و پلمپ شد.

5 امرداد 1395
معرفی 17 مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی غیربهداشتی به مراجع قضایی / یک باب نانوایی در بردستان تعطیل شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در سه‌ماهه نخست سال جاری تعداد 17 مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی که اصول بهداشتی رعایت نکردند به مراجع قضایی معرفی و یک باب نانوایی نیز در شهر بردستان تعطیل شد.

21 تير 1395
کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تعطیلی هجده مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان
کارشناس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علاوم پزشکی بوشهر گفت: بیش از 240 مورد بازرسی در ماه مبارک رمضان به‌عمل‌آمده که هجده مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این ماه به دلیل تخلفات بهداشتی پلمپ شدند.

کارگاه تولید لواشک و آلوچه غیر بهداشتی در دیلم کشف و توقیف شد
مسؤول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: به دنبال گزارش مردمی در خصوص وجود مقادیر قابل توجهی آلوچه و مواد فرآوری شده مانند لواشک و قیسی که همه فاسد و تاریخ گذشته بودند، مامورین بهداشت محیط شبکه به این محل غیر قانونی و مخفی اعزام شد ...