خبرنگاران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مراجعه‌کنندگان به ادارات باید ماسک داشته باشند/ بی‌توجهی در ادارات می‌تواند به یک کانون شیوع کرونا تبدیل شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مراجعه‌کنندگان به ادارات باید ماسک داشته باشند و در بدو ورود تب سنجی شوند و سایر دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی نیز باید با سخت‌گیری بیشتر رعایت شود.

5 تير 1398
انجام مستمر پایش میکروبی شناگاه‌های شهرستان دیّر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: رفع آلودگی زیست ‌محیطی و میکروبی در ساحل دریا و شناگاه‌های تعیین شده در اولویت قرار دارد و به همین منظور پایش میکروبی شناگاه‌های شهرستان دیّر به طور مستمر انجام می‌شود.

4 تير 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّرخبرداد: مشارکت 60 درصدی مردم شهرستان دیّر در بسیج ملی کنترل فشارخون
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: از ابتدای اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون غربالگری بیش از 60 درصد جمعیت گروه هدف در شهرستان دیّر انجام شده است.

3 تير 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ شرکت در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، اهمیت به سلامت خود است
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه در جمع خبرنگاران گفت: مردم باید به سلامت خود اهمیت بیشتری بدهند و شرکت در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون نشان‌دهنده اهمیت به سلامت خود است.

12 خرداد 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: رسانه‌ها از تمام ظرفیت خود جهت اطلاع‌رسانی عمومی طرح بسیج ملی کنترل فشارخون استفاده کنند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: از رسانه‌های فعال شهرستان توقع می‌رود که در اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، همراه و همیار ما باشند و از تمام ظرفیت خود جهت اطلاع‌رسانی عمومی استفاده کنند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر: چاقی و اضافه‌وزن معضل سلامت میان‌سالان دیّری است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: چاقی و اضافه‌وزن از جمله معضلات اساسی و تهدیدکننده در سلامت میان‌سالان دیّری است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر: نقش خبرنگاران در ارتقای سلامت مردم تأثیرگذار است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: نقش و تعامل خبرنگاران در اطلاع‌رسانی حوزه سلامت و ارتقای سطح سلامت مردم تأثیرگذار و مهم است.

معاون شبکه بهداشت دیر: خبرنگاران نقش مؤثری در ارتقا سواد سلامت جامعه دارند
معاون شبکه بهداشت درمان شهرستان دیر گفت: رسانه‌ها و خبرنگاران عامل مهم ارتقای آگاهی مردم و افزایش سواد سلامت جامعه هستند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان: اولین عامل مرگ‌ومیر در شهرستان تنگستان ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: اولین عامل مرگ‌ومیر در شهرستان تنگستان ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: اجرای پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت شهرستان دشتی به ارزش 221 میلیارد ریال در سال 96
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در سال 96 پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت شهرستان دشتی بااعتبار 221 میلیارد ریال اجرا گردیده است.

30 امرداد 1396
مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: تدوین سند نقشه راه درمان حوزه سلامت استان بر اساس چشم‌انداز 1404
مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سند نقشه راه درمان حوزه سلامت استان بر اساس چشم‌انداز 1404 تدوین گردیده است.

30 امرداد 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: بیش از 90 درصد خدمات در بخش بهداشت رایگان انجام می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: بیش از 90 درصد خدمات در بخش بهداشت رایگان انجام می‌شود.