دکتر.غلامرضا.حاجیانی

کسب یک مدال طلا و ۴ نقره توسط تیم اعزامی بیماران خاص استان بوشهر در مسابقات کشوری
رییس هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای استان بوشهر از کسب یک مدال طلا و ۴ نقره توسط تیم اعزامی بیماران خاص استان بوشهر در سومین دوره مسابقات کشوری خبر داد.

24 شهريور 1397
قائم مقام و معاون درمان مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر: انجام اعمال جراحی قلب باز بر اساس نظر پزشک فوق تخصص قلب
قائم مقام و معاون درمان مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر گفت: برنامه نوبت دهی و انجام اعمال جراحی قلب باز برای بیماران بر اساس نظر پزشک فوق تخصص جراحی قلب بزرگسالان مرکز قلب بوشهر صورت می‌گیرد.

به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن؛ بانوان پرسنل بیمارستان تخصصی قلب بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
به مناسبت تولد حضرت زهرا (س) و روز زن مسئولین بیمارستان تخصصی قلب بوشهر با اهدا گل و شیرینی از بانوان پرسنل بخش اداری و درمانی این بیمارستان تجلیل کردند.

5 شهريور 1396
به مناسبت روز پزشک؛ جشن روز پزشک در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر برگزار شد
مراسم جشنی به مناسبت گرامیداشت زادروز شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا حکیم نامی و پرآوازه ایران و روز پزشک در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر برگزار شد.

حضور قائم‌مقام بیمارستان تخصصی قلب در لحظه سال‌تحویل 96 در کنار پرسنل و بیماران
قائم‌مقام بیمارستان تخصصی قلب در لحظه سال‌تحویل 96 در کنار پرسنل و بیماران این بیمارستان حضور یافت.

رییس بیمارستان قلب بوشهر خبر داد: تخت ویژه در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر افزایش ۲.۷ برابری داشته است
رییس بیمارستان تخصصی قلب بوشهر گفت: از شروع دولت تدبیر و امید تعداد تخت ویژه (ICU) این بیمارستان از ۵ تخت به ۱۳ تخت افزایش داشته است.

قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: گام‌های مؤثری در درمان بیماری‌های خاص در استان برداشته‌شده است/گزارش تصویری
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در دو سال گذشته گام‌های مؤثری در درمان بیماری‌های خاص در استان برداشته‌شده است که افزایش روند بهبودی در بیماران تالاسمی و بیماران دیالیزی، بخش مهمی از آن محسوب می‌شود.