دکتر.یحیی.رضایی

16 تير 1399
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر: بهره‌برداری از اولین کارگاه تولید ماسک سه لایه جراحی استان بوشهر در جم / ظرفیت تولید ماسک در استان به 100 هزار عدد در روز می‌رسد
اولین کارگاه تولید ماسک سه لایه جراحی استان بوشهر با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و مسئولین محلی در شهرستان جم به بهره‌برداری رسید.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: پلمب کارخانه فراهم آوری محصولات گوشتی در برازجان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طی بازرسی از کارخانه بهزاد همبرگر واقع در شهرک صنعتی شهر برازجان بیش از ۶۰۰ کیلوگرم گوشت و چربی تاریخ گذشته و بی‌نام و نشان کشف و ضبط شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: دریافت محموله کمک‌های چین به ایران برای مقابله با کرونا
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از دریافت محموله کمک‌های کشور چین به ایران برای مقابله با کرونا خبر داد.

31 فروردين 1399
معاون غذا و داروی دانشگاه: دستورجمع آوری تمامی فرآورده های رانیتیدین ازسطح استان
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همزمان با صدور اطلاعیه سازمان غذا و داروی کشور در خصوص موضوع وجود ترکیباتی مضر در فرآورده‌های رانیتیدین اقدامات لازم جهت جمع‌آوری آن در سطح استان صورت گرفت.

30 مهر 1398
برگزاری همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
همایش روز جهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو، مدیران، کارشناسان اداره مواد غذایی معاونت غذا و دارو، کارشناسان شبکه‌های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مدیران و مسئولین فنی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی استان برگزار شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: بهره‌مندی ۱۰۰درصدی جمعیت استان از خدمات دارویی/ گزارش تصویری
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همه جمعیت ساکن در استان بوشهر از خدمات دارویی بهره‌مند هستند.

29 مهر 1397
برگزاری همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: نام‌گذاری یک روز در تقویم جهانی به نام غذا نشان از اهمیت بسیار بالای این موضوع در دنیای امروزی دارد.

3 مهر 1397
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سطح ایمنی و بهداشتی محصولات خرمایی افزایش یابد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید سطح ایمنی و بهداشتی محصولات خرمایی افزایش یابد.

مجهزترین آزمایشگاه آب و مواد غذایی شمال استان بوشهر افتتاح شد
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در مرکز خدمات جامع سلامت حضرت فاطمه (س) شهرستان دیلم افتتاح شد.

20 فروردين 1397
در طرح سلامت نوروزی ۹۷ صورت گرفت : انجام ۸۹ بازدید از داروخانه‌ها و واحدهای عرضه مواد غذایی در استان بوشهر
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در طرح سلامت نوروزی 97، از واحدهای سطح عرضه، کارگاه تولید مواد غذایی و داروخانه‌های استان بوشهر 89 مورد بازدید صورت گرفت.

1 فروردين 1397
در نخستین روز سال97 صورت گرفت؛ بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان‌‌‌ خلیج فارس/ گزارش تصویری
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در بیمارستان‌ شهدای خلیج فارس به مناسبت آغاز سال جدید از کارکنان این مرکز تجلیل کرد.

تجلیل از شرکت‌های تولیدی برتر استان بوشهر به مناسبت روز جهانی غذا
به مناسبت روز جهانی غذا از مدیران و مسئولین فنی برتر واحدهای تولید و فن‌آوری مواد غذایی استان بوشهر تجلیل شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دسترسی اهالی جزیره خارگ به دارو تسهیل می‌شود/ داروخانه خصوصی در شهر خارگ راه‌اندازی خواهد شد
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با ایجاد یک داروخانه خصوصی، دسترسی اهالی جزیره خارگ به دارو تسهیل می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: زمان توزیع دارو در استان به کمتر از 24 ساعت کاهش یافت
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با افتتاح شرکت داروپخش مستقل در استان بوشهر، توزیع دارو در این استان به کمتر از 24 ساعت کاهش یافت.

فرماندار دشتستان: ارتقای فرهنگ اصول صحیح تغذیه نقش مهمی در سلامت فرد و جامعه دارد
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: نقش تغذیه صحیح در سلامت جسم، روان ، رشد و بالندگی جامعه بسیار مهم است و باید ارتقا یابد.

19 فروردين 1395
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در گمرک بوشهر احداث می‌شود
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با تلاش صورت گرفته به‌زودی عملیات اجرایی احداث آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در گمرک بوشهر آغاز می‌شود.

19 فروردين 1395
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ همایش رؤسا و معاونین غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شد
همایش رؤسا و معاونین غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۵ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آغاز شد.