زینب.شیخ‌نصر

16 مهر 1398
مسئول برنامه کودکان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ سلامت جزئی از حقوق اولیه هر کودکی است
مسئول برنامه کودکان شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: هر کودک در جامعه دارای حق و حقوقی است که سلامت جزئی از حقوق اولیه هر یک از کودکان جامعه است.

13 امرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه: همسر و اطرافیان در شیردهی موفق مادران نقش مهمی دارند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: حمایت همسر و خانواده در روزهای نخست پس از زایمان موجب تداوم شیردهی مادر به نوزاد می‌شود.

مراقبین سلامت در شهرستان گناوه مهارت احیای پایه کودکان را کسب کردند
کارگاه آموزشی احیای پایه کودکان باهدف توانمندسازی مراقبین سلامت در شهرستان گناوه برگزار شد.

18 آذر 1396
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: برنامه مراقبت کودک سالم در گناوه با غربالگری کودکان به صورت ویژه انجام می شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: برنامه مراقبت کودک سالم در گناوه با غربالگری کودکان صفر تا 6 سال به صورت آزمایشی و ویژه انجام می‌شود.

کارگاه آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر در گناوه برگزار شد
کارشناس برنامه داوطلبین سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: کارگاه آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر باهدف ترویج و ارتقای شیوه مطلوب تغذیه شیرخواران با شیر مادر در گناوه برگزار شد.