عاشورا

17 شهريور 1398
برگزاری آیین سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در دفتر نهاد مقام معظم رهبری/ گزارش تصویری
آیین سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) همزمان با فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در دفتر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر برگزار شد.

4 مهر 1397
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه نهادینه شود/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه نهادینه شود که در این زمینه باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

به مناسبت هفته سلامت: برگزاری مراسم زیارت عاشورا
مراسم پرفیض زیارت عاشورا در سومین روز از هفته سلامت در کنار ساحل بندر دیر برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پیام عاشورا تا پایان تاریخ سرلوحه آزادمردان دنیا است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رمز جاودانگی قیام امام حسین(ع)، داشتن پیام است و پیام عاشورا تا پایان تاریخ سرلوحه آزادمردان دنیا خواهد بود.

نمایشگاه آثار عاشورایی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گشایش یافت/ گزارش تصویری
نمایشگاه آثار عاشورایی با حضور تعدادی از هنرمندان، مدیران، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر واداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز در مجاور سالن شهید مفتح معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گشایش یافت.

نمایشگاه عاشورایی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود
نمایشگاه عاشورایی با ارایه آثار هنری فاخر در زمینه عاشورا و واقعه کربلا و همچنین آیات قرآنی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود.

6 مهر 1396
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شهدا، رزمندگان و ایثارگران مسیر امام حسین (ع) را در پیش گرفتند/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شهدا، رزمندگان و ایثارگران ما در هشت سال دفاع مقدس همان مسیری را رفتند که مسیر کربلا و مولای خود اباعبدالله الحسین"ع" بود.