معاونت.آموزشی

3 خرداد 1399
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اولویت بازگشایی دانشگاه، حفظ سلامت دانشجویان، اساتید و کارکنان است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اولویت بازگشایی دانشگاه، حفظ سلامت دانشجویان اساتید و کارکنان است.

3 مهر 1398
آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

26 خرداد 1398
دبیر طرح تحول و نوآوری در آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پیشرفت‌های چشمگیر حوزه آموزش با فعالیت 16 کارگروه
دبیر طرح تحول و نوآوری در آموزش معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با فعال شدن 16 کارگروه در قالب دبیرخانه تحول و نوآوری آموزش پیشرفت‌های چشمگیری حاصل‌شده است.

8 خرداد 1398
دبیر طرح تحول و نوآوری آموزش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نام‌نویسی دوره آموزشی دوساله پزشک خانواده در دانشگاه علوم پزشکی مجازی آغاز شد
دبیر طرح تحول و نوآوری آموزش معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس دستورالعمل جدید دانشگاه علوم پزشکی مجازی و در ادامه اجرای بسته‌های طرح تحول و نوآوری در آموزش، نام‌نویسی برای دوره دوساله پزشک خانواده آغاز شد.

24 مهر 1397
مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پذیرش ۲۰ نفر از دانش‌آموختگان رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در چهل و پنجمین آزمون دستیاری
مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۲۰ نفر از دانش‌آموختگان رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در چهل و پنجمین آزمون دستیاری پزشکی پذیرفته‌شده‌اند.

اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
آیین تجلیل از اساتید برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و جشن بازنشستگی و تقدیر از دکتر محمد امیری و دکتر احمد ریاضی برگزار شد.

آزمون دستیاری پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
چهل و پنجمین دوره پذیرش آزمون دستیاری پزشکی همزمان با سراسر کشور در استان بوشهر برگزار شد.

مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با خانواده‌های معظم جانبازان دیدار کردند
مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با خانواده‌های جانبازان جاوید دریانورد و کیومرث زنگنه از پرسنل معاونت آموزشی دانشگاه به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز دیدار کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نخبگان و استعدادهای برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر حمایت می‌شوند
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر در راستای ارتقای کیفیت فرایندها از اولویت‌های دانشگاه است.

نخستین جشن روپوش سپید دانشجویان پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری
نخستین جشن روپوش سپید دانشجویان پرستاری و مامایی ورودی مهرماه 1396 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور رییس دانشگاه، معاونین، رییس دانشکده پرستاری و مامایی و دانشجویان برگزار شد.

دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود
مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی برگزار می‌شود.

انتصاب سرپرست جدید معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشی درمانی استان بوشهر دکتر محمدرضا روان‌بد به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه منصوب شد.

19 مهر 1396
همایش معارفه دانشجویان جدیدالورود دندانپزشکی ۹۶ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
همایش معارفه دانشجویان جدیدالورود دندانپزشکی ۹۶ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن اجتماعات شهید بهشتی برگزار شد.

1 مهر 1396
نخستين گروه دانشجويان دندانپزشكي بوشهر دانش‌آموخته شدند/گزارش تصویری
نخستین گروه از دانشجويان دانشكده دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دانش‌آموخته شدند.

26 شهريور 1396
افتخارآفرینی دانشجویان نخبه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نهمین المپیاد علمی کشوری
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مرحله نهایی نهمین المپیاد دانشجویی علوم پزشکی کشور درخشیدند.

برگزاری سومین کارگروه توسعه رشته ها و مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پزشکی در بوشهر
سومین جلسه کارگروه های توسعه رشته ها و مقاطع تحصیلات تکمیلی علوم پزشکی وگسترش محیطی آموزش عالی سلامت در منطقه به میزبانی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و با حضور نمایندگان دانشگاه های قطب 5 برگزار شد.