هفته.بسیج

5 آذر 1398
در نشست صمیمی با فرمانده سپاه ناحیه بوشهر صورت گرفت؛ تقدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از خدمات بسیجیان استان
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: هفته بسیج هفته پاسداشت جریانی است که بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران آن را شجره طیبه نامید.

21 آذر 1397
به مناسبت هفته بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه: جشنواره سفره سلامت در شهر آبدان برگزار شد
جشنواره سفره سلامت به مناسبت هفته بسیج ملی اطلاع‌رسانی تغذیه و باهدف اصلاح و ارتقا فرهنگ تغذیه و کاهش مصرف نمک در شهر آبدان برگزار شد.

12 آذر 1397
برپایی کلینیک تخصصی رایگان در روستای چاهکوتاه بوشهر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به مناسبت هفته بسیج و با همت کانون بسیج جامعه پزشکی، کلینیک رایگان تخصصی صحرایی در روستای چاهکوتاه برپا شد.

7 آذر 1397
به مناسبت هفته بسیج؛ کلینیک تخصصی پزشکی در جزیره شیف برپا شد
مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر گفت: کلینیک تخصصی پزشکی به مدت ۲ روز در جزیره شیف به مناسبت هفته مبارک بسیج و هفته وحدت برپا شد.

11 آذر 1396
به مناسبت هفته بسیج انجام شد: برپایی ایستگاه سنجش سلامت در شهر چغادک
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت: ایستگاه سلامت جهت سنجش اندازه‌گیری توده بدنی و انجام مشاوره تغذیه‌ای به مناسبت هفته بسیج در شهر چغادک برپا شد.

8 آذر 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: تفکر بسیجی تفکری پویا و زنده است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تفکر بسیجی بر اساس شالوده محکم و پویای اسلام استوار است و تفکری پویا و زنده است و به جامعه حیات و نشاط می‌بخشد.

5 آذر 1395
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته بسیج
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی هفته بسیج را تبریک گفت.

3 آذر 1395
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج صورت گرفت: عیادت از خانه سالمندان توسط کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، اعضای شورای سرپرستی بسیج اداری جابر بن حیان و جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز جامع توان‌بخشی سالمندان شهر بوشهر عیادت کردند.

4 آذر 1394
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتی به مناسبت هفته بسیج
دکتراصغربحرانی رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتی بمناسبت هفته بسیج پیام تبریکی صادرنمود. متن پیام بدین شرح است:

3 آذر 1394
برگزاری مسابقه اذان به مناسبت هفته بسیج در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج مسابقه اذان بین کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در محل مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) این دانشگاه برگزار شد.