هیات.رییسه

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر: مسئولین باروحیه جهادی برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر گفت: مردم را صاحبان اصلی انقلاب هستند بنابراین مسئولین باروحیه جهادی برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.

وزیر بهداشت: تشدید تمهیدات بهداشتی به منظور پیشگیری از ورود کرونا به کشور/ گزارش تصویری
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمهیدات بهداشتی به منظور پیشگیری از ورود کرونا به کشور تشدید شده است.

4 مهر 1398
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر جزو پنج دانشگاه پیشرو در آمارهای وزارت بهداشت
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این دانشگاه جزو پنج دانشگاه پیشرو در آمارهای وزارت بهداشت است.

4 مهر 1398
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیش از 140 پروژه دانشگاه بهره‌برداری شده یا آماده بهره‌برداری است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تعداد پروژه‌های بهره‌برداری شده یا آماده بهره‌برداری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 142 پروژه بوده که 18 پروژه پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد دارد.

4 مهر 1398
معاون وزیر بهداشت؛ تمام تلاش خود را جهت ارتقا خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر به کار می‌بندیم/ گزارش تصویری
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: تمام تلاش خود را جهت ارتقا خدمات بهداشتی و درمانی در استان بوشهر به کار می‌بندیم.

16 شهريور 1398
نشست اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با دبیر کل مجمع خیّرین سلامت کشور به روایت تصویر
نشست رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با دکتر حسینعلی شهریاری دبیر کل و اسماعیل غنیان معاون امور استان‌های مجمع خیّرین سلامت کشور در سالن ابن‌سینا دانشگاه برگزار شد.

تسریع در تکمیل پروژه‌های عمرانی درمانی استان مورد انتظار به‌حق مردم است/ لزوم تکمیل پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت استان در کمترین زمان ممکن/ گزارش تصویری
معاون عمرانی استاندار بوشهر گفت: تسریع در تکمیل پروژه‌های عمرانی درمانی استان مورد انتظار به‌حق مردم است.

23 مهر 1397
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر: تدوین نقشه جامع سلامت ملی و استانی ضروری است
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: تدوین نقشه جامع سلامت ملی و استانی حسب آمار و پس‌ازآن مدیریت اجرایی جهت پیشگیری تعمیق سلامت و ایجاد زیرساخت‌های مناسب این حوزه یک ضرورت است.

20 شهريور 1396
معاون وزیر بهداشت: مراجعه بیماران بوشهری به دیگر استان‌ها کاهش‌یافته است / گزارش تصویری
معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بابیان اینکه مراجعه بیماران بوشهری به دیگر استان‌ها کاهش‌یافته است، گفت: رضایت مردم بزرگترین دستاورد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.

20 شهريور 1396
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: عدالت در بخش سلامت استان بوشهر توسعه می‌یابد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تمام تلاش خود را به کار می‌بندیم تا عدالت در سلامت که رسالت ما است را در استان بوشهر توسعه دهیم.

21 شهريور 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: باید قبل از شروع عملیات اجرایی هر صنعتی در سطح استان بوشهر، پیوست سلامت آن تهیه شود/گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید قبل از شروع عملیات اجرایی هر صنعتی در سطح استان بوشهر، پیوست سلامت و مسئولیت‌های اجتماعی آن نوشته شود به‌گونه‌ای که بر اساس برنامه پنجم توسعه که در لایحه برنامه ششم نیز ذکرشده، صنایع بزرگ باید همزمان با ایجاد یا توسع ...

3 امرداد 1395
برگزاری نشست هم‌اندیشی هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و نماینده مردم دشتستان
نشست هم‌اندیشی هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

8 تير 1395
نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی: اولویت کاری من بهداشت و درمان استان است
نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ گفت: اولویت کاری خود را موضوع بهداشت و درمان استان قرار داده‌ام و مؤید این ادعا این است که بعد از انتخابات و قبل از شروع رسمی کار مجلس، از مراکز بهداشتی و درمانی گناوه، دیلم و بوشهر بازدید کردم.