رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خبر داد: ارائه خدمات درمانی به بیش از هفده هزار زائر ایرانی در پیاده‌روی بزرگ اربعین

رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: بیش از هفده هزار زائر ایرانی در پیاده‌روی بزرگ اربعین از خدمات درمانی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر بهره‌مند شده‌اند.

دکتر مرادعلی فولادوند در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تیم تخصصی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر از نخستین روزهای پیاده‌روی اربعین حسینی به‌منظور ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی به کشور عراق اعزام‌شده است.
 دکتر فولادوند خاطرنشان کرد: محل استقرار این تیم پزشکی در درمانگاه صحرایی شهید ریسعلی دلواری واقع در عمود 736 تعیین‌شده‌ است.
وی افزود: خدماتی همچون ویزیت پزشکان عمومی و متخصص، انجام سرم تراپی، تزریقات و پانسمان به زائرین ارائه می‌شود.
رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خاطرنشان کرد: ارائه خدمات درمانی پزشکان و کادر درمانی اعزامی از سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر علاوه بر خدمت در درمانگاه شهید رئیس دلواری، با 5 تیم درمانی در مکان‌های مختلفی از شهر کربلا نیز به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) صورت می‌پذیرد.
تیم اعزامی بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر مستقر در خاک عراق تا پایان مراسم اربعین حسینی (ع) به زائران آن حضرت خدمات درمانی ارائه خواهند داد.

انتهای پیام/ م.پ-1025

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید