معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: پلمب کارخانه فراهم آوری محصولات گوشتی در برازجان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طی بازرسی از کارخانه بهزاد همبرگر واقع در شهرک صنعتی شهر برازجان بیش از ۶۰۰ کیلوگرم گوشت و چربی تاریخ گذشته و بی‌نام و نشان کشف و ضبط شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر یحیی رضایی در این خصوص اظهار داشت: این بازدید که با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، نماینده دادگستری، نماینده اداره اطلاعات، نیروی انتظامی و نماینده دامپزشکی انجام شد، در نهایت پس از بررسی‌های لازم و محرز شدن تخلفات بهداشتی، با هماهنگی معاونت غذا و دارو دانشگاه واحد تولیدی متخلف پلمپ شد.
وی افزود: همچنین با رأی دادیار شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب دشتستان علاوه بر ۶۰۰ کیلوگرم گوشت و چربی‌های مکشوفه، تعداد ۲۱۲ کارتن همبرگر و کباب لقمه تولید آن واحد تولیدی موجود در سردخانه و همچنین مقدار ۴۱۰ کیلوگرم از دیگر محصولات آن واحد تولیدی که از سطح عرضه جمع‌آوری‌شده بود معدوم شد.
 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در مرحله معدوم سازی این محموله غیربهداشتی، نمایندگان دادستان، شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان و سازمان دامپزشکی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/ غ.ه-۲۰۷۰

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان