توسط استاندار بوشهر صورت گرفت؛ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان روابط عمومی برتر استان تجلیل شد

به مناسبت هفته روابط عمومی و ارتباطات، روابط عمومی‌های برتر دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان روابط عمومی برتر استان تجلیل شد.

عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر در نشست مشترک شورای هماهنگی روابط عمومی‌ها و شورای اطلاع‌رسانی استان که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی، مدیران کل استانداری و مدیران روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد با اهدای لوح تقدیر از مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر به عمل آورد.
در این نشست فرمانداران شهرستان‌های استان و مدیران روابط عمومی فرمانداری نیز به صورت ویدئوکنفرانسی شرکت داشتند از خانواده زنده‌یاد مرحوم یعقوب علیزاده مسئول روابط عمومی فرمانداری عسلویه و روابط عمومی فرمانداری شهرستان بوشهر به نیابت از فرمانداری های سراسر استان نیز تقدیر شد.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان