30 مهر 1396سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فرهنگ مصرف غذای سالم باید در جامعه نهادینه شود. مهندس ماریا خویش دوست در جشنواره غذای روستای تل سرکوب نظر آقا گفت: غذا، از ابتداییترین نیازهای انسانی و بلکه تمام موجودات زنده است و نقش اساسی آن، انکار ناشدنی است. وی افزود: پیشرفتهای شگفت انسان در عرصه صنعت و کشاورزی، مدیون پاسخ به همین غریزه ساده و ابتدایی است. سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اهتمام به روستاها بهعنوان مولد غذای سالم سخن گفت و اظهار داشت: روستاها و روستانشینان بهعنوان تولیدکننده محصولات غذایی سالم باید موردتوجه قرار گیرند و امکانات رفاهی لازم برای آنها فراهم شود. مهندس خویش دوست تصریح کرد: مهاجرت روستاییان به شهرها سبب کاهش تولید مواد غذایی سالم میشود و باید با برنامهریزی لازم مهاجرت معکوس روستاییان را میسر کنیم. سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان از آمار بالای ابتلا به بیماری دیابت در کشور خبر داد و ابراز داشت: متأسفانه با تغییر فرهنگ مردم در استفاده از غذای سالم و خانگی به غذای ناسالم و فست فودها شاهد رشد ابتلا به بیماری دیابت در کشور هستیم و به ازای هر ۱۰ نفر، یک بیمار دیابتی داریم. مهندس خویش دوست بر کاهش مصرف نمک تأکید کرده و اظهار داشت: مصرف بیرویه نمک در غذاها، سبب بروز بیماریهای مختلف مثل فشارخون میشود و افزایش بیماریهای قلبی و عروقی را به دنبال دارد. وی بیان داشت: مصرف غذاهای سالم و خانگی باید در جامعه نهادینه شود تا شاهد انسانهایی سالم و پویا باشیم. این جشنواره توسط شبکه بهداشت و درمان دشتستان با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت نظر آقا، خانه بهداشت روستای تل سرکوب، دهیاری و شورای اسلامی و پایگاه بسیج این روستا در حسینیه حضرت علیاکبر (ع) با حضور گسترده مردم برگزار شد. در این جشنواره امامجمعه بخش سعدآباد، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان و مسئولان محلی روستا حضور داشتند. گفتنی است در این جشنواره غذایی 80 نفر با 120 غذای محلی بومی در بخش مسابقه شرکت کرده بودند که به 20 نفر، از طرف شبکه بهداشت و درمان دشتستان و پایگاه بسیج روستای تل سرکوب جوایزی اهداء شد. انتهای پیام/ س.غ 3030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 30 مهر 1396