رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت:
مشارکت خیرین سلامت نسبت به سال‌ گذشته در استان بوشهر پیشرفت چشمگیری داشته است

16 آذر 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مشارکت خیرین سلامت نسبت به سال‌ گذشته در استان بوشهر پیشرفت چشمگیری داشته که با نشان دادن نقشه راه به آن‌ها می‌توان مشارکت‌های حداکثری آنان را جذب کرد.

دکتر علیرضا رئیسی در جمع خیرین سلامت و مسئولین سازمان‌های مردم‌نهاد استان بوشهر افزود: در استان بوشهر با توجه به پتانسیل‌های موجود اقدامات مؤثری در این حوزه در حال انجام است و با توانمندسازی مردم، بزرگترین سرمایه آینده را خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه امسال شاهد مشارکت بسیار خوب مردم در حوزه سلامت بوده‌ایم تصریح کرد: باید به کودکانمان که آینده‌سازان این استان هستند آموزش دهیم به بهترین نحو از منابع موجود استفاده کنند زیرا هنوز تا رسیدن به ایده آل‌ها فاصله‌داریم.
دکتر رئیسی خاطرنشان کرد: امسال و سال گذشته شاهد فعالیت‌های خیرین سلامت از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین نقطه استان بوده‌ایم که گوشه‌ای از آن در سفر وزیر بهداشت به استان مورد بازدید قرار گرفتند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اتفاقات انجام‌شده در حوزه سلامت بسیار مفید بوده است اما اگر مشارکت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت نبود بدون شک این اقدامات صورت نمی‌گرفت.
دکتر رئیسی تصریح کرد: هدف از برگزاری این جلسات تبادل‌نظر در جهت دست‌یابی به راه‌هایی برای ارائه هر چه بیشتر خدمات به هم استانی‌های عزیز است.
وی عنوان کرد: مهم‌ترین اقداماتی که سمن‌ها باید انجام دهند اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی  و جلب حمایت مردم است.
با آغاز طرح تحول نظام سلامت تحول بزرگی در حوزه سلامت استان بوشهر صورت گرفت
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با آغاز طرح تحول نظام سلامت تحول بزرگی در حوزه سلامت استان بوشهر صورت گرفته و در حال حاضر رشد بسیار خوبی در زمینه بهداشت و درمان در استان را شاهد هستیم.
دکتر حیدر عزیز نژاد افزود: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از سال 62 به‌صورت آموزشکده مامایی شروع به کارکرده و در سال 1374 تبدیل به دانشگاه علوم پزشکی شد که بیش از شش هزار کارمند آن در سراسر استان مشغول به خدمت هستند.
سه مرکز تحقیقاتی پزشکی در استان بوشهر وجود دارد
وی بابیان اینکه سه مرکز تحقیقاتی پزشکی در استان بوشهر وجود دارد بیان کرد: مراکز تحقیقات طب عفونی و گرمسیری، پزشکی هسته‌ای و زیست‌فناوری دریایی خلیج‌فارس از افتخارات استان هستند که خروجی‌های علمی زیادی در سطح بین‌المللی داشته‌اند.
دکتر عزیز نژاد خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شامل پنج دانشکده است که بیش از دو هزار نفر دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و تا مقطع phd امکان ادامه تحصیل در این دانشگاه برای آنان فراهم است.
در تمامی روستاهای استان بوشهر خانه‌های بهداشت وجود دارد
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در تمامی روستاهای استان بوشهر خانه‌های بهداشت وجود دارد که تعداد آن‌ها بیش از دویست عدد است.
وی افزود: در حال حاضر 9 بیمارستان وابسته به دانشگاه در سطح استان وجود دارد که در طی دو سال گذشته تعداد تخت‌های این بیمارستان‌ها به دو و نیم برابر افزایش‌یافته است.
دکتر عزیز نژاد تصریح کرد: با توجه به داشتن گمرک، داروخانه‌ها و کارخانه‌های موجود در استان و ارزیابی‌های انجام‌شده، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در تیپ یک کشوری قرارگرفته است که نشان از توانایی بالای این معاونت دارد.
سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه سلامت استان بوشهر سازمان‌دهی شده‌اند
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در سال گذشته سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه سلامت استان بوشهر سازمان‌دهی شده‌ و دوره‌های ماهانه منظم برای آنان برگزار که ضمن تبادل‌نظر به معرفی سازمان‌ها و خدمات خود پرداختند.
دکتر عزیز نژاد افزود: ساخت خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت، انعقاد تفاهم‌نامه با آموزش‌وپرورش و اداره کل اوقاف، کلنگ زنی خوابگاه دخترانه، ساخت کلینیک خیر ساز شهرستان‌های دیلم و دشتی نمونه‌هایی از فعالیت‌های خیرین در سال جاری بوده است.
بیش از 150 میلیارد ریال توسط خیرین سلامت و سازمان‌های مردم‌نهاد در استان هزینه شده است
وی با اشاره به اینکه تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در سال جاری از 8 به 14 عدد افزایش‌یافته است بیان کرد: در سال 95 خیرین سلامت و سازمان‌های مردم‌نهاد بیش از 015 میلیارد ریال را در این زمینه هزینه کرده‌اند.
از ابتدای سال جاری تاکنون 8 مورد اهدای عضو در استان صورت گرفته است
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از دیگر بحث‌های مهمی که موردتوجه وزارت بهداشت است اهدای عضو بوده که در سال گذشته سه و از ابتدای سال جدید تاکنون 8 مورد اهدای عضو صورت گرفته است که در سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر از خانواده این اهداکنندگان تقدیر به عمل آمد.
دکتر عزیز نژاد تصریح کرد: برگزاری نشست با سازمان‌های مردم‌نهاد بسیار مفید بوده و نکات مهم و ارزشمندی از این جلسات کسب کرده‌ایم که در ادامه مسیر بسیار کمک‌کننده خواهد بود.


انتهای پیام/ م.ف 1026

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation



کلمات کلیدی:
خیرین.سلامت     دکتر.علیرضا.رئیسی     دکتر.حیدر.عزیزنژاد        

تاریخ بروز رسانی:   16 آذر 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >