24 بهمن 1395مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز، نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی بیشتر میشود. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، هرساله با نزدیک شدن به ایام نوروز، نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی بیشتر میشود. مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در راستای رسیدن به اهداف موردنظر اصناف یادشده در چهار مرحله در کل شهرستانهای استان بازرسی خواهند شد و در صورت مشاهده نواقص در این مراکز پیگیری رفع نواقص در دستور بازرسان قرار خواهد گرفت. مهندس میمنت توبه خاک اضافه کرد: مرحله اول این برنامه در تاریخهای ۱۸ و ۱۹ بهمنماه اجرا شد که از ۸۵۰ رستوران و غذا فروشی در سطح استان بهطور همزمان بازرسی به عمل آمد و حدود ۲۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد یا تاریخ گذشته جمعآوری و معدوم شد. وی گفت: در مرحله اول برای ۱۱۴ واحد از مراکز یادشده اخطاریه صادرشده و ۳ واحد نیز تعطیل شد. انتهای پیام/ م.ب 2020 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 24 بهمن 1395