با افتتاح بیمارستان حضرت قائم (عج) در استان بوشهر:
تعداد تخت‌های ویژه به بیش از 200 تخت افزایش یافت

26 بهمن 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با افتتاح بیمارستان حضرت قائم (عج) تعداد تخت‌های ویژه استان بوشهر به بیش از 200 تخت افزایش یافت.

دکتر علیرضا رئیسی در آیین افتتاح بیمارستان حضرت قائم (عج) بوشهر بابیان اینکه تعداد کل تخت‌‌های ویژه استان بوشهر در سال 92 تنها 80 تخت بود و با اجرای طرح تحول سلامت تعداد این تخت‌ها به بیش از 190 تخت افزایش یافت، گفت: امروز شاهد بهره‌برداری از یکی از مراکز درمانی هستیم که سهم قابل‌توجهی در ارائه خدمات درمانی را در کل استان بوشهر بر عهده خواهد داشت.
وی با مقایسه تعداد تخت‌های درمانی استان بوشهر تا قبل از شروع طرح تحول نظام سلامت گفت: هم‌اکنون هزار و 417 تخت فعال در استان بوشهر وجود دارد که با بهره‌برداری از بیمارستان قائم (عج) تعداد این تخت‌ها به 1480 تخت افزایش خواهد یافت.
دکتر رئیسی با اشاره به تشکیل جلسات مستمر با نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار بوشهر گفت: با تغییر نگرش در توسعه زیرساخت‌‌‌های سلامت در سه سال گذشته شاهد هماهنگی بسیار کم‌نظیری در سطوح مدیریتی استان بودیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با اشاره به سیاست اصلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر توسعه متوازن خدمات درمانی در سطح استان، بیان داشت: امروز نه‌تنها دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تخت‌های درمانی را توسعه می‌دهد بلکه دیگر نهادهای فعال در حوزه درمانی نظیر تأمین اجتماعی، نفت و نیروهای مسلح نیز بر مبنای تصویر کلی توسعه خدمات درمانی استان به توسعه تخت‌های درمانی می‌پردازند.
دکتر علیرضا رئیسی خاطرنشان کرد: در چشم‌انداز سلامت استان بوشهر ضریب اشغال تخت تا سال 1400 به 2.4 تخت به ازای هر هزار نفر خواهد رسید.
وی ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان در پشتیبانی از فعالیت‌های بسیج جامعه پزشکی و ایجاد بیمارستان‌های صحرایی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر آمادگی کامل خود را برای توسعه خدمات درمانی در کل استان اعلام می‌دارد.
دکتر رئیسی بر ضرورت ایجاد فضای پارکینگ در کنار بیمارستان حضرت قائم (عج) تأکید کرد و افزود: توسعه آینده بیمارستان در فاز دوم باید همراه با تعریف مأموریت برای تخت‌های درمانی باشد تا از موازی کاری در این زمینه پرهیز شود زیرا مراکز درمانی مستقر در مرکز استان تنها محدود به شهرستان بوشهر نیستند و باید خدمات درمانی را به‌کل استان ارایه دهند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر خاطرنشان کرد: تعرفه‌های مصوب بیمارستان به شکلی تصویب شوند تا عموم مردم بتوانند به‌آسانی از خدمات این مرکز استفاده کنند.
آیین افتتاح بیمارستان حضرت قائم (عج) بوشهر دوشنبه 25 بهمن‌ماه با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، استاندار بوشهر، فرماندار شهرستان بوشهر و جمعی از مسئولین کشوری و لشکری برگزار شد.
انتهای پیام/ م.پ 1025

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
افتتاح     دکتر.علیرضا.رئیسی     بیمارستان.قائم        

تاریخ بروز رسانی:   26 بهمن 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >