14 اسفند 1395کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: تغذیه صحیح از شاخصهای مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار میآید و برخورداری از یک برنامه غذایی سالم از ارکان مهم برای حفظ سلامتی افراد جامعه میباشد. ایراندخت نیکبخت افزود: تغذیه ناسالم منجر به عوارضی چون سوءتغذیه، اضافهوزن و چاقی میشود و به دنبال آن شانس ابتلا به بیماریهای مزمنی مانند پرفشاری خون، بیماریهای قلبی-عروقی، دیابت و برخی از سرطانها را افزایش میدهد. وی بابیان اینکه تغذیه صحیح از شاخصهای مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار میآید، تصریح کرد: جهت کاهش ابتلا به بیماریهای ناشی از تغذیه نامناسب در افراد، سیاستگذاریهای ملی در راستای پایش وضعیت تغذیهای و ارتقای تغذیه سالم در افراد جامعه صورت گرفته است. نیکبخت اظهار داشت: در همین راستا، شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم اهدافی چون پیشگیری و اصلاح مشکلات تغذیهای ازجمله سوءتغذیه، اضافهوزن و چاقی بهموازات اصلاح عادات غلط غذایی را در شهرستان دنبال میکند. این کارشناس ارشد تغذیه عنوان داشت: غربالگری تغذیهای و تنسنجی گروههای سنی مختلف، آموزش و اطلاعرسانی برای اصلاح شیوه زندگی و الگوی غذایی افراد جامعه ازجمله خدماتی هستند که امروزه بهصورت رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت شهرستان جم ارایه میشود. وی افزود: مراکز ارایه خدمات سلامت شهرستان جم در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، خدمات مرتبط با پایش تغذیه به افراد جامعه ارائه کرده و تاکنون نزدیک به چهار و 600 نوجوان، سه هزار و 200 جوان و 6 هزار میانسال در شهرستان جم مورد تنسنجی و ارزیابی الگوی تغذیهای قرارگرفتهاند. وی خاطرنشان کرد: ارایه غربالگریها و خدمات تغذیهای به افراد جامعه در شهرستان جم روند رو به رشدی را طی میکند. انتهای پیام/ ا.پ 3020 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 14 اسفند 1395