16 خرداد 1396سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظارتهای بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در بوشهر افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: برنامه کنترل صنوف حساس مانند مراکز فروش شیرینی، زولبیا و بامیه و آش و حلیم فروشی باهدف تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقای شاخصهای بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان تشدید شد. وی اضافه کرد: در راستای نظارتها و ارتقای سلامت شهروندان، ایمنی مواد غذایی، کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و دفع صحیح پسماندها و پساب در قالب بازرسیهای مستمر در ساعات اداری، غیر اداری و در روزهای تعطیل با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط بوشهر تشدید شده است. مهندس فخرایی بیان کرد: در این برنامه مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، دستکش، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب شرب مصرفی، لوازم و تجهیزات در محیط کار، چیدمان وسایل، دمای نگهداری، فضای فیزیکی و دیگر موارد کنترل و نظارت میشوند. وی ادامه داد: توجه ویژه به کنترل روغن در شیرینی فروشیها (زولبیا و بامیه) و استفاده از ظروف یکبارمصرف بر پایه گیاهی و سلولزی (آش و حلیم فروشی) از موارد حائز اهمیت است. سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: در برنامه بازرسیها بهمنظور پایش کیفی غذایی و محیط فیزیکی مکان کسب با استفاده از تجهیزات پرتابل، آیتمهای با شوری PH، دما و رطوبت مواد غذایی مصرفی و TPM روغن موردسنجش دقیق قرار میگیرند. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 16 خرداد 1396