28 خرداد 1396سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای سلامت غذایی شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان و حساسیت و امنیت مواد غذایی، تعداد 7 صنف حساس شیرینی فروشی ونان فانتزی متخلف شناسایی و طی مراحل قانونی و قضایی پلمپ گردیدند. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی افزود: سلامت غذایی شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان از اولویتهای مهم و رسالت اساسی مرکز بهداشت بوده و این تکلیف همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرارگرفته است. سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بهمنظور تأمین سلامت مصرفکنندگان و ارتقای شاخصهای کیفی غذایی، کلیه مراکز عرضه مواد غذایی مورد نظارت و پایش قرار میگیرند. مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: در راستای اجرای قانون اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وبر اساس نظارتهای بازرسین بهداشت محیط در ایام ماه مبارک رمضان و حساسیت و امنیت مواد غذایی، تعداد 7 صنف حساس شیرینی فروشی ونان فانتزی متخلف شناسایی و طی مراحل قانونی و قضایی پلمپ گردیدند. این مقام مسئول بیان داشت: با توجه به اینکه فعالیت صنوف حساس (کارگاههای زولبیا، بامیه، نان فانتزی، آش و حلیم فروشی) تابع شرایط خاص بهداشتی میباشند و در همین ارتباط ضوابط بهداشت فردی، دستکش و کلاه، لباس کار، بهداشت ساختمانی، لوازم و تجهیزات در محل کار، چیدمان وسایل و بهداشت مواد غذایی مورد ارزیابی قرارگرفته و در صورت رؤیت موارد متخلف، با افراد خاطی برخورد جدی به عمل خواهد آمد. وی تصریح کرد: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بهصورت شبانهروزی پاسخگو میباشد. انتهای پیام/ ا.س3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 28 خرداد 1396