25 تير 1396معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اقدامات کنترلی و پیشگیرانه در محیط میتواند از بروز گسترده بیماریهای منتقله از آب و غذا بهخصوص بیماری وبا جلوگیری نماید. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر محمدمهدی خواجه ئیان در نشست هماهنگی برای جلوگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا در این معاونت افزود: اجرای خوب نظام مراقبت کنترل بیماری وبا در بیمارستانها یکی از مواردی است که همگام با اقدامات کنترلی و پیشگیرانه در محیط میتواند از بروز همهگیریهای گسترده جلوگیری نماید. وی تصریح کرد: با آغاز فصل گرما، احتمال ابتلا به بیماریهای منتقله از آب و غذا بهخصوص بیماری وبا افزایش پیدا میکند در همین راستا برای آمادگی هر چه بیشتر معاونت بهداشتی نشستی با حضور معاون فنی مرکز بهداشت استان، مدیران گروهها و کارشناسان پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر، بهداشت محیط، امور آزمایشگاهها و آموزش سلامت در مرکز بهداشت استان برگزار کرد. معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تأکید بر همکاری و انسجام در برنامهها و پیگیری فعالیتها در زمان تعیینشده گفت: بهمنظور ارتقای شاخص نمونهبرداری التور و همکاری بیماران مشکوک در انجام آزمایش میبایست در زمینه آموزش و اطلاعرسانی عموم مردم نیز همگام با فعالیتهای مراقبتی تلاش بیشتری به عمل آید. دکتر محمدمهدی خواجه ئیان بابیان اینکه بیماری وبا طیف بالینی وسیعی دارد اضافه کرد: بیماری منتقله از غذا با خوردن و آشامیدن غذا و آشامیدنیهای آلوده ایجاد میشود. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ازآنجاکه وبا بهآرامی در میان جمعیت گسترش مییابد، کشف زودرس موارد در جهت شروع آموزش و انجام اقدامات کنترلی و پیشگیری و مشخص نمودن منابع احتمالی عفونت ضروری است. انتهای پیام/م.ب 2020 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 25 تير 1396