چگونه از بروز گرمازدگی پیشگیری کنیم؟!

4 امرداد 1396
یکی از مهم‌ترین مسائلی که این روزها دغدغه و سؤال بیشتر مردم استان بوشهر است، موضوع گرمازدگی و راه‌هایی جلوگیری و درمان آن می‌باشد.

گرمای بالای 45 درجه در نقاط مختلف استان بوشهر درواقع یک تهدید بزرگ برای کسانی است که در معرض آفتاب یا گرمای مستقیم قرار دارند.
متخصص داخلی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در این خصوص گفت: گرمازدگی به عدم توانایی بدن در رفع گرمای اضافی و افزایش دمای بدن به بالای 40 درجه گفته می‌شود که می‌تواند ناشی از فعالیت شدید بدنی یا گرمای هوا یا هر دو مورد باشد.
دکتر کامیار متولی افزود: علایم گرمازدگی به شکل افزایش دمای بدن، عدم تعریق، پوست خشک، سردرد، سرگیجه، گرفتگی عضلانی، تپش قلب، نبض ضعیف و سریع، تنفس کوتاه، تشنگی شدید، در موارد بسیار حاد و شدید کاهش سطح هوشیاری بروز می‌کند.
متخصص داخلی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان، درآوردن لباس‌های اضافه، دادن آب و مایعات کافی به فرد، انتقال به مکان خنک، فروبردن بدن در آب سرد ازجمله اقدامات اولیه است که فرد در هنگام بروز گرمازدگی می‌بایست انجام دهد.
دکتر متولی گفت: بالا بردن پاها نسبت به بدن که باعث بهبود جریان خون به سر می‌شود نیز از دیگر اقدامات اولیه در بروز گرمازدگی است.
وی در خصوص راه‌های پیشگیری از گرمازدگی گفت: سعی کنید لباس‌های رنگ روشن بپوشید، در ساعات بسیار گرم روز در روزهای گرم تا حد ممکن بیرون نروید، از نوشیدن مایعات و آب غافل نشوید و از انجام فعالیت‌های شدید بدنی پرهیز کنید.
متخصص داخلی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان تأکید کرد: در گرمازدگی شدید بیمار حتماً باید به بیمارستان منتقل شود.
انتهای پیام/ م.ص 4020
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
گرمازدگی     متخصص.داخلی     دکتر.کامیار.متولی     بیمارستان.امام‌خمینی.کنگان    

تاریخ بروز رسانی:   4 امرداد 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >