8 امرداد 1396در راستای بهینهسازی فرهنگ مصرف مواد غذایی سالم، نخستین کارگاه آموزشی برچسب اصالت کالا و نشانگر رنگی تغذیه توسط کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی بوشهر برگزار شد. به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، این دوره آموزشی با حضور جمعی از پرسنل شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان بوشهر به مدت یکروزه در سالن همایش مرکز بهداشت بوشهر برگزار شد، مهندس باصری کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو بوشهر ضمن تشریح اهداف برچسبگذاری مواد غذایی با توزیع مواد آموزشی شامل کتابچه و تراکت به سؤالات شرکتکنندگان در خصوص نشانگر رنگی تغذیهای پاسخ دادند. لازم به ذکر است که با توجه به طرح تحول سلامت و سیاستهای وزارت بهداشت در خصوص اطلاعرسانی و افزایش فرهنگ مصرفکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی، سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل درج نشانگر رنگی تغذیهای و برچسب اصالت کالا بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی کرده است. استفاده از مندرجات نشانگر رنگی تغذیهای و برچسب کالا جهت جلوگیری از سوءمصرف مواد غذایی و نیز مبارزه با محصولات غذایی قاچاق و اطلاعرسانی شفاف و علمی به مصرفکنندگان در خصوص جدول ارزش غذایی محصولات سلامتمحور بسیار ضروری است. انتهای پیام/ ا.ش 2070 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 8 امرداد 1396