مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر:
50 پایگاه اورژانس شهری، جاده‌ای و هوایی در استان بوشهر فعال است/ سالانه بیش از 30 هزار مأموریت توسط اورژانس استان بوشهر انجام می‌شود

27 شهريور 1396
مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: ۵۰ پایگاه اورژانس شامل ۱۶ پایگاه امداد شهری و ۳۳ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه هوایی در استان بوشهر فعال است.

دکتر عبدالرحیم دادجو در مراسم روز اورژانس در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: اورژانس هوایی در این استان از سال 93 راه‌اندازی شده است ولی به دلیل محدودیت شعاع پروازی امکان پوشش تمام مناطق استان وجود ندارد.
وی افزود: بر اساس شعاع پروازی 150 کیلومتری بالگردهای اورژانس حداکثر تا کنگان می‌توانند در زمان وقوع حادثه پرواز کنند.
مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر اضافه کرد: با توجه به پایان قرارداد اورژانس با منطقه دوم نیروی دریایی ارتش در 11 مرداد امسال با پیگیری‌های انجام‌شده و موافقت فرمانده هوا دریا تلاش می‌شود شعاع پروازی بالگرد اورژانس در استان برای خدمات‌رسانی بهتر به ساکنان مناطق دوردست فراهم شود.
اورژانس هوایی استان بوشهر سالانه 24 تا 30 مأموریت انجام می‌دهد
دکتر دادجو گفت: اورژانس هوایی استان بوشهر سالانه 24 تا 30 مأموریت انجام می‌دهد و عمده مأموریت‌های انجام‌شده سوختگی و انتقال بیمار به سمت بیمارستان سوانح سوختگی گناوه، انتقال بیمار از کنگان و خارگ به بوشهر است.
وی بیان کرد: در سال ۹۲ شمار نیروهای اورژانس ۲۴۸ تن بود که امروز به ۳۳۱ نیرو رسیده و ۳۳ درصد افزایش داشته است.
روزانه 50 مأموریت در اورژانس شهری انجام می‌شود
دکتر دادجو اضافه کرد: در اورژانس شهری در طول روز ۵۰ مأموریت انجام می‌دهیم که ۱۴ مورد تصادفی و ۳۶ مورد غیر تصادفی است و بیشتر مأموریت‌ها مربوط به شهرهای بوشهر، برازجان و گناوه است.
مدیر مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر اظهار کرد: در پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای استان بوشهر روزانه ۳۰ مأموریت اجرا می‌شود که ۳۰ مورد تصادفی و ۱۹ مورد غیر تصادفی است.
سالانه 30 هزار مأموریت توسط اورژانس استان بوشهر انجام می‌شود
وی یادآور شد: اورژانس بوشهر سالانه 30 هزار مأموریت در سطح 50 پایگاه امدادی شامل 16 پایگاه شهری، 33 پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی انجام می‌دهد.
دکتر دادجو یادآور شد: بیش از 16 هزار ساعت آموزش در اورژانس استان ارایه‌شده که در بخش اورژانس هوایی استان بوشهر بهترین آموزش‌ها را در کنار بالگرد ارایه داده است.
دکتر دادجو به انجام فعالیت‌های نظارتی بر عملکرد اورژانس استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: بالای ۹۰ درصد رضایت‌مندی را در بین خدمات گیرندگان از اورژانس شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: پرسنل هم با توجه به این نظارت‌ها عملکرد بهتری از خود نشان داده‌اند و در رفتار و نوع پوشش و برخورد با مردم شاهد عملکرد و رفتار بهتری هستیم.
هر بیمارستان استان یک آمبولانس ان‌آی‌سی‌یو دارد
دکتر دادجو از تجهیز آمبولانس‌های استان بوشهر به امکانات موردنیاز اشاره کرد و افزود: هر بیمارستان استان یک آمبولانس ان‌آی‌سی‌یو دارد که برای جابجایی نوزادان بین بیمارستان‌ها استفاده می‌شود.
مدیر اورژانس استان بوشهر گفت: پارسال هفت آمبولانس بنز دارای تجهیزات ان آی سی یو، 10 دستگاه آمبولانس تویوتا دارای آی سی یو و 13 دستگاه آمبولانس بنز 315 در بین بیمارستان‌های این استان توزیع شد.
وی یادآور شد: همچنین تاکنون 15 پایگاه امدادی استان نیز از حالت کانکس به ساختمان تبدیل‌شده است.
دکتر دادجو اظهار کرد: امسال 2 پایگاه امدادی در دیر و یک پایگاه امدادی در کنگان از محل اعتبارات نفت در استان احداث می‌شود.
وی بیان کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه باید 10 پایگاه اورژانس در استان بوشهر احداث شود که از این شمار تنها 2 پایگاه در عسلویه و سرای چاووشی احداث‌شده و مابقی پایگاه‌ها به دلیل مشکلات اعتباری در جذب نیرو هنوز ساخته نشده‌اند.
وی بر ضرورت ساخت سه پایگاه اورژانس که برای استان بوشهر اهمیت راهبردی دارد در محورهای بوشهر- گناوه، خارگ و خوزستان - دیلم تأکید کرد.
26 شهریور سال 1354 نخستین مرکز فوریت‌های پزشکی کشور در تهران به‌عنوان چهارمین کشور دنیا شروع به کارکرد و در استان بوشهر نیز از سال 58 یک پایگاه در مرکز این استان شروع به فعالیت کرد.
گفتنی است در این مراسم از پرسنل اورژانس استان بوشهر توسط سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.

انتهای پیام/ م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
فوریت‌های.پزشکی     روز.اورژانس     دکتر.عبدالکریم.دادجو        

تاریخ بروز رسانی:   27 شهريور 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >