همایش معارفه دانشجویان جدیدالورود پزشکی 96 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری

4 مهر 1396
همایش معارفه دانشجویان جدیدالورود پزشکی 96 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن اجتماعات شهید بهشتی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این همایش با تبریک به دانشجویان جدیدالورود گفت: شما آینده‌سازان و وارثان محترمی هستید که مسئولیت‌های سنگینی را به ارث برده‌اید و می‌بایست با تحصیل علم و فرهنگ هر آنچه را که در توان دارید برای تعالی کشور و جامعه خود به منصه ظهور برسانید.
دکتر سعید کشمیری خطاب به دانشجویان جدیدالورود افزود: شما دانشجویان و طالبان علم، در لسان بزرگان دین شأن بسیار والایی دارید و امیدواریم در راه تحصیل علم و فرهنگ، جهاد گونه قدم بردارید تا دانشگاه محلی برای تحصیل علم و فرهنگ همراه با شورونشاط شود.
وی با تجلیل از اساتید دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دارای اساتیدی بسیار کوشا و بااخلاق است و باید کمال بهره را در دوران تحصیل از آنان برد.
احترام مدنظر همه باشد
دکتر سعید کشمیری افزود: اگر قصد دارید یک زندگی شاد و لذت‌بخش داشته باشید بلندپرواز باشید، به فکر ترقی و پیشرفت باشید که در این صورت می‌توانید ریسک‌پذیر بوده و تغییرات اساسی در مسیر زندگی خود و سایر افراد جامعه ایجاد کنید.
وی بیان داشت: از شما می‌خواهم سومین عامل حیاتی یعنی احترام را مدّ نظر قرار دهید زیرا اغلب از شما به‌عنوان یک فرد فرهیخته بیشتر از انتظارتان تعریف و تمجید می‌شود؛ بنابراین سعی کنید این تحسین را با تمام کسانی که در دستیابی شما به موفقیت سهم داشته‌اند تقسیم کنید.
 لزوم رعایت اخلاق حرفه‌ای توسط پزشکان
دکتر کشمیری گفت: در عرصه علم‌آموزی، فارغ‌التحصیلی وجود ندارد و انسان‌ها در طول زمان حیات، همواره نیازمند تحقیق، پژوهش و مطالعه هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: اگرچه نسبت به دانشگاه‌های بزرگ کشور تنها چند سالی از عمر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نمی‌گذرد اما در همین مدت کوتاه دانشجویانی و اساتیدی حضورداشته و دارند که مایه افتخار استان و کشورند و در عرصه‌های گوناگون ازجمله علمی، فرهنگی و قرآنی در سطح کشور افتخارآفرینی کردند که باید از آنان قدردانی کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: من به‌عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه، افتخار می‌کنم که عضوی از اعضای این دانشگاه هستم و باید به‌گونه‌ای در فضای علمی و فرهنگی گام برداریم که در آینده به اینکه در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تحصیل‌کرده‌ایم به خود ببالیم و افتخار کنیم.
دکتر کشمیری اظهار داشت: پویایی اندیشه لازمه تحصیل در رشته پزشکی است و شما باید این دیدگاه را داشته باشید که هرگز فارغ‌التحصیل نخواهید شد و مصداق زیبای زگهواره تا گو دانش بجوی شما عزیزان هستید.
وی دانشگاه را محیطی علمی و فرهنگی دانست و افزود: آرزوی ما این است که وقتی از دانشگاه خارج می‌شوید، توانسته باشید چیزی به داشته‌های خود افزوده باشید و بتوانید علم و فرهنگ را به جامعه صادر کنید.
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود پزشکی 96 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور سرپرست دانشگاه، معاونان، رییس دانشکده پزشکی و دانشجویان پزشکی ورودی مهر 96 برگزار شد.

انتهای پیام/ م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
همایش     معارفه     دانشجویان.جدیدالورود     دکتر.سعید.کشمیری        

تاریخ بروز رسانی:   4 مهر 1396

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >