1 آبان 1396همزمان با روز جهانی غذا با شعار تغییر آینده مهاجرت، سرمایهگذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی جشنواره غذای سالم در مسجد فاطمه الزهرا (س) شهر چغادک برگزار شد. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در حاشیه این جشنواره گفت: تغذیه صحیح به معنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه است. نوید استوار افزود: تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد موردنیاز برای حفظ سلامت بدن و تنوع یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در 6 گروه اصلی غذایی معرفی میشوند. کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار داشت: انواع گروههای اصلی غذایی، گروه نان و غلات، گروه میوهها، گروه سبزیها، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت، حبوبات، تخممرغ و مغزها است که مواد غذایی هر گروه، دارای ارزش غذایی تقریباً یکسان هستند و میتوان از یک گروه غذایی بهجای دیگری استفاده کرد. سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت شهر چغادک نیز اظهار داشت: این جشنواره باهدف اشاعه و معرفی غذاهای سالم و مناسب برای گروههای مختلف سنی برگزار و چند نوع غذای محلی و مختلف تهیه و در معرض دید قرار گرفت. زهرا شبانی افزود: انتخاب گروهها غذایی، انتخاب نوع روغن مصرفی، روش پخت، طعم، مزه و زیبایی ظاهری از ملاکهای ارزیابی غذاهای پختهشده توسط شرکتکنندگان بوده و بر همین اساس بهترین غذاها توسط کارشناس تغذیه انتخاب و به شرکتکنندگان برتر جوایزی اهدا شد. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 1 آبان 1396