1 آبان 1396به مناسبت روز جهانی غذا از مدیران و مسئولین فنی برتر واحدهای تولید و فنآوری مواد غذایی استان بوشهر تجلیل شد. به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر یحیی رضایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این مراسم گفت: ایمنی مواد غذایی و تغذیه سالم در پیشرفت اقتصاد کشور نقش بسزایی را ایفا میکنند. مهندس صدری رییس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز از زحمات مدیران، مسئولین فنی و کارشناسان مواد غذایی استان که باعث ارتقای سطح کمی و کیفی شاخصهای سلامتی جامعه شدهاند تقدیر و تشکر کرد. در این همایش شرکت نان برکت کنگان، میلاد تنگستان بوشهر، آجيل و خشكبار مجلسی بهعنوان واحدهای تولیدی برتر معرفی شدند. در بخش معرفی کارشناس برتر نیز خانم مهندس نوبخت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم عنوان کارشناس نمونه سال 96 را کسب کرد. همایش تجلیل از شرکتهای تولیدی برتر استان بوشهر به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و در سالن همایش این معاونت برگزار شد. انتهای پیام/ ا.ش 2070 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 1 آبان 1396