13 آبان 1396جشنواره غذاهای دریایی همزمان با هفته جهانی غذا در روستا مهد فاطمیه چاهکوتاه برگزار شد. کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در حاشیه این مراسم گفت: غذاهای دریایی به عنوان منبع سرشار از امگا 3، پروتئین با کیفیت بالا و همچنین ویتامینها و املاح مختلف جایگزینی مناسب برای گوشتهای قرمز و فرآوردههای آن است. نوبد استوار گفت: توصیه میشود تا خانوادهها مصرف غذاهای دریایی را تا 2 بار در هفته برای برنامه غذایی خود درنظر بگیرند. جشنواره غذاهای دریایی در روستا مهد چاهکوتاه با شرکت فعال دانشاموزان و خانوادههای آنان و حضور کارشناسان بهداشتی مرکز خدمات جامع سلامت چاهکوتاه و کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد و در پایان ضمن پاسخگویی به سئوالات تغذیهای شرکت کنندگان به افرادی که با پخت غذای خود مطابق با معیارهای سلامت در این جشنواره شرکت کرده بودند جوایزی اهدا شد. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 13 آبان 1396