به مناسبت هفته ملی دیابت؛
مراسم پیاده‌روی کارکنان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد

24 آبان 1396
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مراسم پیاده‌روی کارکنان مرکز بهداشت این شهرستان به مناسبت هفته دیابت و ترویج فرهنگ پیاده‌روی به همت واحد بیماری‌های غیر واگیر این مرکز برگزار شد.

کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در حاشیه این مراسم گفت: هدف از برگزاری این مراسم ایجاد روحیه نشاط و شادابی بین کارکنان و فرهنگ‌سازی ورزش و پیاده‌روی جهت پیشگیری از دیابت است.
فرزانه گشمردی افزود: تحرک بدنی و تغذیه مناسب از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از دیابت است.
وی اضافه کرد: بیماری دیابت یکی از بیماری‌های شایع، قابل‌کنترل و مزمن است که در صورت عدم کنترل مطلوب منجر به عوارض زیادی می‌شود.
فرزانه گشمردی افزود: ورزش در درمان بیماری دیابت بسیار مؤثر است زیرا نه‌تنها باعث پایین آوردن قند خون و کاهش مقاومت بدن به انسولین می‌شود بلکه خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و نیاز به دارو در دیابت نوع دو (دیابت غیر وابسته به انسولین) را کاهش می‌دهد.
وی تصریح کرد: در دیابت نوع دو، ورزش تا حدود زیادی باعث افزایش حساسیت سلول‌ها نسبت به انسولین و کاهش مقاومت به انسولین می‌شود و ازآنجایی‌که این حساسیت ایجادشده به انسولین 48 ساعت بعد از ورزش از بین می‌رود تکرار ورزش در دوره‌های منظم برای کاهش مقاومت به انسولین در دیابت نوع 2 لازم است.
فرزانه گشمردی افزود: ورزش همچنین از اثر هورمون‌های ضد انسولین می‌کاهد و باعث بهبود کنترل کلوگز بدن می‌شود.


انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
پیاده‌روی     هفته.دیابت     فرزانه.گشمردی     مرکز.بهداشت.بوشهر        

تاریخ بروز رسانی:   24 آبان 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >