27 آذر 1396سرپرست شبکه بهداشت گناوه گفت: طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بهصورت مستمر و با دقت و جدیت تمام بهویژه در ساعتهای غیر اداری و روزهای تعطیل انجام شود. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مهندس محمد بازیاری در نشست با کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای این شهرستان افزود: بازرسان این مجموعه، آموزش و توجیه متصدیان و کارگران مراکز و اماکن، صدور اخطاریه، معرفی به مراجع قضایی و تعطیل کردن محل کسب غیربهداشتی را نیز با حساسیت و جدیت در برنامه کاری خود قرار دهند. وی اظهار کرد: حضور فعال و نظارت مستمر کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط و حرفهای از صنوف باعث اعتماد، اطمینان و رضایتمندی مردم به آنان میشود. مهندس بازیاری گفت: با توجه به اینکه بهداشت محیط، واحدی بسیار مهم و حساس و فعالیتهای آن تخصصی و فنی است، تعداد نیروهای این حوزه باید در حد کافی باشد. سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه با اشاره به اینکه رضایتمندی مردم این شهرستان از اهداف اصلی این مجموعه است، افزود: بازرسان بهداشت محیط در اجرای طرح بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، بر اساس مطالعه آئیننامه و دستورالعملهای جدید وزارتخانه اقدام کنند. معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: در هنگام بازرسی، کلیه نکات و دستورالعملهای جدید ابلاغی از وزارت خانه به متصدیان آموزش داده شود و در جهت ارتقا سواد بهداشتی متصدیان تلاشهای لازم صورت گیرد. مهندس علیرضا یوسفی افزود: با توجه به اینکه چکلیستهای واحد بهداشت محیط و حرفهای در سامانه سیب بارگذاری شده است، به بهورزان آموزش لازم در خصوص تکمیل این چکلیستها داده شود و نظارت لازم بر عملکردشان صورت گیرد. وی بر تهیه و چاپ اطلاعیه (پوستر) آموزشی و توزیع بین مراکز تهیه و توزیع تأکید کرد. بههمین منظورنشستی با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای شهرستان گناوه در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی بازدیدها در جهت افزایش رضایتمندی مردم شریف شهرستان از صنوف حساس تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد. انتهای پیام/ م.ن 3080 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 27 آذر 1396