3 دی 1396سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: یک واحد نانوایی سنتی به علت تخلف بهداشتی و تذکرات مکرر بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تعطیل و پلمپ شد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مهندس محمد بازیاری افزود: با توجه به اهمیت بهداشتی مواد غذایی و نقش مستقیم آن در حفظ سلامت مردم، رعایت اصول و مقررات بهداشت محیط بهعنوان یک تکلیف برای تمامی صنوف مرتبط با سلامتی و خط قرمز بازرسین بهداشت محیط تعیین گردیده که در صورت عدم رعایت آن با متصدیان متخلف طبق قانون رفتار میشود. وی تصریح کرد: در راستای تأمین امنیت غذایی مردم شریف شهرستان گناوه، یک واحد پخت نان سنتی به دلیل تخلف بهداشتی پس از تذکرات کتبی کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهدا (ع) در گناوه تعطیل و پلمپ گردید. سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه ادامه داد: رعایت اصول بهداشت فردی، پوشیدن روپوش و کلاه مناسب، کوتاه بودن موی سر و دست و کوتاه بودن ناخن، داشتن کارت تندرستی و همچنین رعایت اصول بهداشتی ساختمان شامل مقاوم بودن دیوار، سقف و کف محل کسب، دفع صحیح فاضلاب و ... از مهمترین مسائلی است که باید توسط متصدیان رعایت شود. مهندس بازیاری خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مرتبط با مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را بهصورت تلفنی به شماره 33123566 و یا سامانه 190 اطلاع دهند. انتهای پیام/ م.ن 3080 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 3 دی 1396