بیش از 9 تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر کشف و امحاء شد

11 دی 1396
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای پایش و نظارت مستمر شرکت‌ها و سردخانه‌ها بیش از 9 تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر کشف و امحاء شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی افزود: با توجه به اهمیت و حساسیت عرضه مواد غذایی، بازرسین بهداشت محیط و حرفه‌ای باهدف تأمین سلامت مصرف‌کنندگان، کلیه محصولات غذایی را از تولید تا مصرف با دقت و جدیت رصد می‌نمایند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظر به ارتقای سلامت جامعه و کنترل عوامل محیطی تمامی مراکز توزیع‌کننده مواد غذایی به‌ویژه سردخانه‌ها و انبارهای شرکت‌های بزرگ نگه‌دارنده مواد غذایی در شهرک صنعتی 2 و منطقه تنگک بوشهر پایش دقیق گردیده و در این حوزه بازرسین بهداشت محیط کیفیت و هویت مواد غذایی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.
وی اضافه کرد: در این بازرسی‌ها 9 هزار و 709 کیلوگرم محصولات پروتئینی و لبنیات (شیر، دوغ، ماست، پنیر، کالباس، سوسیس، همبرگر، سس مایونز، کباب و ...) فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته شناسایی و پس از طی مراحل قانونی و قضایی ضبط و در سایت دفن زباله شهری، دفع بهداشتی گردید و همچنین پرونده متخلفین به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تأکید کرد: با توجه به اینکه عرضه محصولات لبنی و پروتئینی تابع شرایط خاص بهداشتی می‌باشد در این رابطه، تاریخ‌های تولید، انقضاء و ویژگی‌های نگهداری محصول ملاک ارزیابی قرار خواهد گرفت.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگو می‌باشد.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
امحا     مهندس.حسن.فخرایی     مرکز.بهداشت.بوشهر        

تاریخ بروز رسانی:   11 دی 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >