تغییر شیوه زندگی از عوامل مهم در ایجاد بیماری‌های اسکلتی می‌باشند

16 بهمن 1396
پزشک متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم گفت: تغییر شیوه زندگی و گسترش روزافزون فناوری از عوامل مهم در ایجاد بیماری‌های اسکلتی می‌باشند.

دکتر افروزه نامی افزود: گسترش روزافزون فناوری، تغییر شیوه زندگی، کم‌تحرکی، نشستن و ایستادن در وضعیت‌های نامناسب باعث ضعف ماهیچه‌های بدن به‌ویژه نواحی اطراف ستون فقرات شده و می‌تواند اثرات جانبی زیادی بر سلامت جسمی و روان افراد بگذارد.
پزشک متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم اظهار کرد: یکی از شایع‌ترین بیماری‌هايي که بسياري از افراد جامعه با آن دست‌به‌گریبان‌اند، درد کمر است و گرچه این عارضه ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما بیشتر در افراد بالای 45 سال دیده می‌شود.
دکتر افروزه نامی اضافه کرد: بسیاری از اوقات یک حرکت اشتباه و ناگهانی باعث التهاب کمر شده و درد آن زندگی ما را مختل می‌کند.
وی بابیان اینکه اسپاسم عضلات، دیسک کمر، تنگی کانال ستون مهره کمری ازجمله بیماری‌هاي شايع در ناحيه كمر است افزود: براي حفظ عضلات اطراف ستون فقرات، اين عضلات را بايد تقويت كرد و ورزش‌هايي که معمولاً اين عضلات را تقويت مي‌كند، شنا، راهپيمايي در سطح صاف و دوچرخه ثابت هستند، این ورزش‌ها كمك مي‌كنند عضلات بازسازی‌شده و قوي ‌بمانند و درنتیجه تحرك زياد، بار و فشاري كه روي كمر مي‌آيد، دردي ايجاد نمي‌كند.
دکتر نامی اظهار کرد: معمولاً كمردرد را در دهه‌هاي اول و دوم زندگي كمتر مشاهده می‌کنیم، براي این‌که همه ما در دهه اول و دوم زندگي رو پا هستیم و دائم فعاليت ورزشي مي‌كنیم که این باعث می‌‌شود عضلات خوب ساخته شود.
وی تصریح کرد: كساني كه در دهه‌هاي اول و دوم زندگي درد كمر دارند بايد متوجه باشند که وجود نقايص تشكيلاتي استخوان‌هاي كمر و لغزندگي مهره‌ها روی‌هم موجب این کمردرد شده و در دهه‌های بالاتر معمولاً مشكلات ديسكي زیاد اتفاق می‌افتد، به اين معني كه ممكن است هنگام جابه‌جا كردن يك جسم سنگين در اثر فشار زيادي كه به ستون فقرات وارد مي‌آيد، یکی از ديسك‌ها پاره شود و باعث ايجاد درد کمر شود.
وی تأکید کرد: افراد در هر سني كه هستند براي اين‌كه استرس زيادي به كمر وارد نشود، باید به‌صورت خمیده جسم سنگين بلند نكنند و شی را بغل کرده و با پابلند شوند و از عضلات قوي پا استفاده كنند.
دکتر افروزه نامی افزود: بلند نکردن جسم به حالت خمیده، بغل کردن جسم و بلند شدن روی هر دو پا و استفاده از عضلات قوی پا، ورزش مداوم و متناسب با سن افراد، استفاده از صندلی مناسب و نشستن به حالت صحیح، استراحت بین رانندگی‌های طولانی برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به کمر ضروری و مفید است.


انتهای پیام/ ا.پ 3020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
بیماری‌های.اسکلتی     فرهنگ.سلامت     دکتر.افروزه.نامی     متخصص.ارتوپد     بیمارستان.توحید     شهرستان.جم    
   

تاریخ بروز رسانی:   16 بهمن 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >