جشنواره غذاهای بومی محلی در شهر چغادک برگزار شد

18 بهمن 1396
به مناسبت دهه مبارک فجر، جشنواره غذاهای بومی محلی باهدف احیای سنت‌های گذشته در حسینیه عقیله بنی‌هاشم شهر چغادک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک در حاشیه این جشنواره گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر و بسیج ملی تغذیه، جشنواره غذاهای بومی محلی باهدف احیای سنت‌های گذشته با همکاری کارشناسان مرکز خدمات جامع سلامت چغادک برگزار شد.
زهرا شبانی افزود: این جشنواره فرصت مناسبی برای آشنایی خانواده‌ها با غذای سالم و برچیده شدن غذاهای فست فودی است.
وی بابیان اینکه هدف از برگزاری این‌ جشنواره‌ معرفی غذاهای سالم و تداوم فرهنگ سنتی و غذاهای بومی محلی است، عنوان داشت: این غذاها دست‌پختی از بانوان شهر چغادک بوده که به مناسبت دهه فجر تهیه‌شده بود.
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت: ترویج تغذیه سالم و مقوی با محوریت غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی بانوان در خصوص خواص غذاهای محلی، ترویج فرهنگ استفاده از این غذاها به‌جای فست فودها و تقویت فرهنگ خودمراقبتی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره بوده است.
زهرا شبانی تصریح کرد: در پایان این جشنواره از تمامی غذاهای ارایه‌شده با توجه به شاخص‌هایی ازجمله استفاده از مواد غذایی مفید و مغذی، عدم استفاده از رنگ‌های غیرمجاز و روغن جامد، طعم و مزه غذا، نحوه پخت، رعایت بهداشت و نظافت ارزیابی به‌عمل‌آمده و نفرات برتر مشخص شدند.
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک خاطرنشان کرد: غذاهایی همچون کشکینه، شله ماهی، لگیمات، اشکنه، قلیه ماهی و میگو، مشتک پیازی، دمپخت میگو و گوشت ازجمله غذاهای طبخ شده در این جشنواره بومی محلی بود.
گفتنی است، جشنواره غذاهای بومی محلی با همکاری خواهران بسیجی شهر چغادک و به مناسبت بسیج ملی تغذیه برگزار شد که در پایان از میان 50 شرکت‌کننده به 5 نفر از آشپزهای برگزیده جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
جشنواره.غذا     دهه.فجر     زهرا.شبانی     مرکز.بهداشت.بوشهر     چغادک    

تاریخ بروز رسانی:   18 بهمن 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >