در راستای حفظ و ارتقای سلامت غذایی مردم شریف شهرستان گناوه:
یک واحد نانوایی در شهرستان گناوه تعطیل و پلمپ شد

28 بهمن 1396
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در راستای حفظ و ارتقای سلامت غذایی مردم شریف شهرستان گناوه یک واحد نانوایی در شهرستان گناوه به علت تخلف بهداشتی تعطیل و پلمپ شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مهندس محمد بازیاری عنوان داشت: در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت غذایی مردم شریف شهرستان گناوه که از اهداف اصلی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان است، یک واحد نانوایی به دلیل تخلف بهداشتی و پس از تذکرات کتبی کارشناسان بهداشت محیط تعطیل و پلمپ شد.
وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت بهداشت مواد غذایی و نقش مستقیم آن در حفظ سلامتی مردم شریف شهرستان، رعایت اصول و مقررات بهداشت محیط به‌عنوان یک تکلیف برای تمام صنوف مرتبط با سلامتی تعیین گردیده است که در صورت عدم رعایت آن، با متصدیان متخلف طبق قانون رفتار خواهد شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: شهروندان عزیز می‌توانند در صورت هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی به‌ویژه صنوف حساس همچون نانوایی‌ها، رستوران‌ها، قنادی‌ها، فست‌فود ها و ...، مراتب را به‌صورت تلفنی به شماره 33123566 و یا سامانه 190 اطلاع دهند.

انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
پلمپ     مهندس.محمد.بازیاری     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   28 بهمن 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >