همایش سفیران سلامت دانشجویی در شهرستان گناوه برگزار شد

20 اسفند 1396
در راستای برنامه ملی خودمراقبتی در شهرستان گناوه و با تأکید بر گروه هدف جوانان، همایش آموزشی سفیران سلامت دانشجویی در شهرستان گناوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مسئول آموزش و ارتقاء سلامت شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: در راستای برنامه ملی خودمراقبتی در شهرستان گناوه و با تأکید بر گروه هدف جوانان به‌عنوان یکی از مخاطبین اصلی برنامه، کارگاه آموزشی خودمراقبتی در جوانان با موضوعات تغذیه و سلامت روان برای گروه هدف سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه با نظارت واحد آموزش و ارتقاء سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه و با همکاری و هماهنگی مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهدا (ع) برگزار شد.
محمدرضا توکلی افزود: در این کارگاه آموزشی که کارشناسان تغذیه و سلامت روان به‌عنوان مدرس حضور داشتند، در حیطه سلامت روان شامل شناسایی گروهای در معرض خطر اعتیاد، انواع مواد مخدر، راه‌های پیشگیری از آن‌ها و همچنین در حیطه تغذیه شامل هرم مواد غذایی، عادات غذایی سالم و راه‌های پیشگیری از چاقی و اضافه‌وزن در جوانان توسط سحر کدایی، کارشناس تغذیه، توضیحاتی ارایه شد.
کارشناس بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در جمع دانشجویان در رابطه با اعتیاد گفت: ابتلا به اعتیاد حادثه‌ای ناگهانی نیست بلکه فرایندی است که طی مراحلی در طول زمان اتفاق می‌افتد که از مصرف تفننی که به‌راحتی و با مداخله ساده اما صحیح اطرافیان و خانواده قابل‌اجتناب و کنترل است شروع‌شده تا بیماری سهمگین وابستگی و اعتیاد که خانواده، اطرافیان و تیم پزشکی از کنترل آن عاجزند، ختم می‌شود.
خاتون باباحسنی تصریح کرد: اگر مصرف‌کننده‌های تفننی فکر می‌کنند که همچنان با ادامه مصرف می‌توانند هر وقت خواستند مصرف مواد را قطع کنند سخت در اشتباهند چراکه هرچه از مصرف تفننی بگذرد فرد بیشتر درگیر شده و به سمت سوءمصرف که در آن علاقه جسمی و روانی به مواد بالاگرفته گام برمی‌دارد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز در این همایش عنوان داشت: با توجه به اینکه هر شخصی برای حفظ سلامت جسمانی خویش باید نیازهای اساسی تغذیه‌ای موردنیاز بدن را بداند، همه مواد غذایی در قالب هرم غذایی طبقه‌بندی‌شده‌اند.
سحر کدایی افزود: پایین‌ترین بخش هرم غذایی که مربوط به گروه غذایی نان و غلات می‌شود وسیع‌ترین بخش هرم را دربر می‌گیرد و با توجه به اینکه حداقل 55 درصد غذای روزانه اشخاص از این گروه تأمین می‌شود باید در انتخاب نوع نان و مواد نشاسته‌ای دقت لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: اگر محصولات سبوس‌دار را جایگزین غلات تصفیه‌شده بدون سبوس کنیم می‌توانیم در پیشگیری از بیماری غیر واگیر که شامل دیابت، بیماری قلبی عروقی، فشارخون بالا و اختلالات چربی خون می‌شوند موفق‌تر باشیم.
این کارشناس تصریح کرد: در این هرم غذایی از گروه‌های اصلی مواد اعم از میوه‌ها، سبزی‌ها، شیر و لبنیات، (گروه گوشت و حبوبات) و متفرقه نام‌برده شده است.
گفتنی است پرسش و پاسخ با حضور کارشناسان تغذیه و سلامت روان و اهدا کتاب‌های خودمراقبتی جوانان و ازدواج سالم جهت استفاده مطلوب سفیران سلامت دانشجو ازجمله بخش‌های دیگر این نشست بود.


انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
همایش     سفیران.سلامت.دانشجویی     محمدرضا.توکلی     خاتون.باباحسنی     سحر/کدایی     شبکه.بهداشت.درمان    
شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   20 اسفند 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >