23 اسفند 1396کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: در سال 96 تعداد 11 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف، با نظارت بازرسین بهداشت محیط، پلمپ شدند. مجید ابراهیمی افزود: در راستای افزایش سطح سلامت شهروندان و ارتقای شاخص بهداشتی واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی، تعداد 4 هزار و 121 بازدید در سال 96 توسط بازرسین بهداشت محیط و حرفهای این شهرستان صورت پذیرفته است. وی تصریح کرد: در سال 96 مقدار یکهزرا و 78 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابلمصرف از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جمعآوری و در همین ارتباط 21 پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد. ابراهیمی بیان کرد: نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از وظایف مهم بهداشت و درمان میباشد که بهصورت مستمر توسط واحد بهداشت محیط اجرا میگردد. کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم اظهار داشت: همشهریان عزیز میتوانند در صورت مشاهده اقلام تاریخمصرف گذشته و مشکوک در مراکز عرضه مواد غذایی موارد را از طریق شماره 190 سامانه مدیریت ارتباطات مردمی وزارت بهداشت جهت پیگیری بازرسین بهداشت محیط اعلام نمایند. انتهای پیام/ ا.پ 3020 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 23 اسفند 1396