معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان:
مواد آرایشی و بهداشتی غیرقابل‌مصرف توسط بازرسان بهداشتی کشف و معدوم شد

2 خرداد 1397
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مواد آرایشی و بهداشتی غیرقابل‌مصرف توسط بازرسان بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان کشف و معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، محمدحسین دریسی عنوان داشت: درگشت مشترکی که با حضور نمایندگانی از واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتستان انجام گرفت، از تمامی فروشگاه‌های عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی سطح شهرستان دشتستان (وحدتیه، دالکی، دهقاید، شبانکاره، سعدآباد، آبپخش) بازدید به عمل آمد.
محمدحسین دریسی گفت: این گشت به‌منظور کنترل و پایش لوازم‌آرایشی و بهداشتی، حفظ سلامت مصرف‌کننده، جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز و همچنین پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی انجام‌گرفته است.
وی افزود: در طی این بازرسی‌ها، از 19 مرکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی بازدید به عمل آمد که این مراکز ازلحاظ شرایط نگهداری محصولات، سلامت محصولات و برچسب اصالت و تاریخ تولید و انقضاء آن‌ها مورد بازرسی قرار گرفتند و تعداد 130 قلم، معادل 20 کیلوگرم محصول غیرقابل‌مصرف جمع‌آوری و امحاء گردید.
این مقام مسئول اظهار داشت: این گشت‌های مشترک، طبق برنامه زمان‌بندی‌شده و با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان دشتستان در حال حاضر به‌صورت ماهیانه توسط بازرسان ادارات مربوطه انجام می‌گیرد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از شهروندان خواست تا در خرید لوازم‌آرایشی و بهداشتی به‌سلامت و تاریخ تولید و انقضاء محصولات توجه نمایند و محصولات خود را از مراکز معتبر و دارای تأییدیه شبکه بهداشت و درمان تهیه نمایند.

انتها پیام/ س.غ/3030
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید
https://sapp.ir/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
انهدام     معاون.بهداشتی     محمدحسین.دریسی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان        

تاریخ بروز رسانی:   2 خرداد 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >