6 خرداد 1397سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: به علت تخلف بهداشتی و عدم رفع نواقصات اعلامشده، سه مرکز تهیه غذای برونبر در شهرستان دیّر تعطیل شد. مهندس احمد آخوندی در جمع خبرنگاران گفت: در ادامه روند نظارت و پايش از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي در ماه مبارک رمضان، كارشناسان بهداشت محيط سه مركز تهيه غذاي بيرون بر در شهرستان دیّر را به دليل عدم رعايت اصول بهداشتي و پس از طی مراحل قانونی پلمپ کردند. وی گفت: این واحدهای صنفي، در شهرهای دیّر و آبدان فعال بودند که با انجام مراحل قانوني و بر اساس قانون ماده 13 مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي، برخورد قانونی صورت گرفت. سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با تأکید بر رعایت اصول بهداشتی توسط متصدیان صنوف مختلف اظهار کرد: عدم رعایت موازین بهداشتی توسط متصدیان و کارگران مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، امکان وقوع مسمومیت و بروز طغیان بیماری در بین شهروندان را افزایش میدهد. وی اضافه کرد: همه متصدیان و کارگران صنوف مشمول، باید دوره ویژه بهداشت عمومی را گذرانده و اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنند. مهندس آخوندی بابیان اینکه آموزش متصدیان و کارگران، اولویت کار بازرسان بهداشت محیط است تأکید کرد: با صنوفی که باعث به مخاطره افتادن امنیت غذایی شهروندان شده و بهداشت عمومی را نادیده گیرد بدون اغماض برخورد قانونی صورت میگیرد. وی تصریح کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند. انتهای پیام/ ح.ن 3050 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 6 خرداد 1397