8 خرداد 1397کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: در ماه مبارک رمضان برای جبران کمآبی در طول روز، از سالاد، میوهها و سبزیجات استفاده شود. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت در جمع پرسنل شرکت صدرا گفت: فرد روزهدار باید برای سلامت بدن در ماه مبارک رمضان اصول تغذیهای را رعایت کند تا با بیماریهای گوارشی روبرو نشود. محمدصادق موجی افزود: در ماه مبارک رمضان بهتر است که فرد روزهدار با آب گرم یا چای کمرنگ و یک یا دو عدد خرما افطار کند. کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر گفت: در زمان افطار بهتر است فرد یکلقمه کوچک شامل؛ نان، پنیر و سبزی را مصرف کرده و بعد از کمی فاصله شام را میل نماید. این کارشناس تغذیه بابیان اینکه میل کردن حجم زیادی از مواد غذایی در وعده افطار باعث آسیب رسیدن به دستگاه گوارش میشود، تصریح کرد: افراد باید برای وعده شام نیز از مواد غذایی سبک استفاده کنند. وی بابیان اینکه افراد روزهدار میتوانند در فاصله افطار تا سحر نیز از ترکیبات لبنی مانند ماست و شیر استفاده کنند، افزود: باید از غذاهای حاوی شیر در وعده افطار استفاده شود تا بدن از ترکیبات لبنیات در این ماه نیز بیبهره نماند و همچنین مصرف زولبیا و بامیه با توجه به اینکه روغن و شکر زیادی دارند باید کمتر مصرف شوند. مهندس موجی مصرف شش تا هفت لیوان آبمیوه و آب را در فاصله افطار تا سحر به روزهداران توصیه کرد و ادامه داد: افراد روزهدار لازم است در فاصله افطار تا سحر مقدار کافی از مایعات را مصرف کنند. کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت بابیان اینکه وعده غذایی سحر نیز لازم است حاوی مواد غذایی مفید و کربوهیدرات باشد، تصریح کرد: وعده سحری نباید بسیار شور و یا ترش باشد و باید سبک بوده تا سریع هضم شود. این کارشناس با اشاره به اینکه بهتر است در وعده سحری از چای استفاده نشود، خاطرنشان کرد: افرادی که به نوشیدن چای عادت دارند باید حداقل یک ساعت قبل از صرف سحری، چای را میل کنند. مهندس موجی یادآور شد: همانطور که افراد در طی روز عادت دارند از میوهها و سبزیجات استفاده کنند لازم است در فاصله افطار تا سحر نیز سه یا چهار بار از میوهها، سالاد و سبزیجات استفاده شود. همزمان با ماه مبارک رمضان دوره آموزشی تغذیه در ماه خدا با حضور جمعی از پرسنل شرکت صدرا باهدف ارتقای آگاهی عمومی در زمینه سلامت جسمانی خود و اعضای خانوادهشان تشکیل شد، شرکتکنندگان با فوايد روزهداری و نقش آن در سلامت بدن، بايدها و نبايدهاي تغذیهای در سحر و افطار، منابع غذايي ضروري در رژيم غذايي اين ماه، راهكارهاي كاهش ضعف ناشي از گرسنگي و تشنگي و ... آشنا شدند و پاسخ سؤالات خود را از كارشناس تغذيه دريافت كردند. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 8 خرداد 1397