21 خرداد 1397کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان داشت: بهتر است وعده شام بافاصله دوساعتی بعد از افطار صرف شود. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ مهندس محمدصادق موجی در همایش معمرین و اساتید برجسته حوزه علمیه استان بوشهر گفت: ماه رمضان وقتی میآید سفره پربرکتش را پهن میکند خیلیها را به فکر سلامتیشان میاندازد و این هم یکی از برکات عظیم ماه رمضان است. وی تصریح کرد: بر اساس یافتههای متخصصان علوم تغذیه، اساس تغذیه در ماه مبارک رمضان مطابق تمام ایام سال بر پایه 2 اصل تعادل و تنوع بنا شده است که اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی نیز بایستی مدنظر قرار گیرد. کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در رابطه با وعده افطار اضافه داشت: ابتدا با چای کمرنگ، آب جوش یا شیر گرم با خرما یا کشمش روزه خود را بازکنید و سپس یکی از غذاها شامل انواع نان سبوسدار و پنیر همراه با سبزی یا گوجهفرنگی یا گردو، فرنی یا شیر برنج، انواع کوکو و شامی و شلهزرد استفاده شود. وی وعده شام را بافاصله 2 ساعت بعد از افطار دانست و افزود: سوپ ساده و کمچرب، آش با حبوبات کم، حلیم (بدون روغن)، خوراک لوبیا، عدسی، خوراک سبزیجات باکمی نان سبوسدار و تیره به همراه ماست و خیار و سبزیخوردن یا سالاد کاهو و دوغ از غذاهایی هستند که برای وعده شام توصیه میگردد. مهندس محمدصادق موجی عنوان داشت: وعده سحری بهتر است مثل وعده ناهار باشد و غذای اصلی در این وعده صرف شود که این غذا میتواند انواع چلوخورشت و پلوهای مخلوط با حبوبات و سبزیجات (عدسپلو، لوبیاپلو، سبزیپلو) به همراه مقدار زندگی مرغ، ماهی یا گوشت و سبزیهای تازه مثل سبزیخوردن یا سالاد کاهو و ماست برای این وعده مناسب است و لازم به ذکر است از مصرف بیشازحد سالاد خودداری شود. مهندس موجی خاطرنشان کرد: بلافاصله بعد از اتمام سحری از نوشیده چای پررنگ اجتناب شود زیرا هم جذب آهن را کاهش میدهد وهم مصرف زیاد چای در سحر باعث افزایش دفع ادرار و دفع مواد معدنی موردنیاز بدن و بروز تشنگی در طول روز میشود. همایش معمرین و اساتید برجسته حوزه علمیه استان بوشهر با حضور کارشناس مجرب در امور تغذیه در مهمانسرای خلیجفارس سپاه پاسداران تشکیل شد. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 21 خرداد 1397