23 امرداد 1397معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: کارشناسان تغذیه در اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی آحاد جامعه نقش بسیار تأثیرگذار دارند. مهندس حبیبی نیا در جمع کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری شهرستان بوشهر افزود: با توجه به روند رو به رشد بروز و شیوع بیماریهای مزمن در جامعه و ارتباط این قبیل بیماریها با نوع و الگوی مصرف مواد غذایی، نقش کارشناسان تغذیه در ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای بهمنظور اصلاح الگوهای مصرف مواد غذایی آحاد جامعه بسیار تأثیرگذار است. وی تصریح کرد: کیفیت و کمیت خدمات ارائهشده توسط کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت بهصورت فصلی بررسی میگردد. معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بهمنظور تبیین اهداف طرح تحول نظام سلامت در ارائه خدمات تغذیهای بهینه به آحاد جامعه، شاخصهای مورد انتظار استان و شهرستان بررسی میشود و ارائه راهکارهای مناسب بهمنظور افزایش کیفیت و کمیت خدمات ارائهشده توسط کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت بهصورت فصلی برگزار میگردد. کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شهرستان بوشهر به برنامههای جاری واحد بهبود تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت پرداخت و عنوان داشت: سوءتغذیه شدید، اضافهوزن و چاقی کودکان زیر ۵ سال از شاخصهای مهم تغذیهای در تعیین و ارزیابی سلامت کودکان است و باید جدیت بیشتر در ارتقاء شاخصهای مذکور توسط کارشناسان تغذیه صورت گیرد. محمدصادق موجی گفت: با حضور معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت شهری، مشکلات و نواقص موجود در مراکز خدمات جامع سلامت، به تفکیک هر مرکز بررسی و راهکارهای لازم جهت رفع موانع ارائه گردید. انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰ با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 23 امرداد 1397