رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد:
مهلت ۴۸ ساعته برای جمع‌آوری دخانیات از اماکن مذهبی شهرستان

26 شهريور 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از مهلت ۴۸ ساعته جهت جمع‌آوری دخانیات از اماکن مذهبی شهرستان اعم از حسینیه ، مساجد و تکایا خبر داد.

دکتر اصغر بحرانی در این خصوص گفت: بر اساس قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات مصوب سال ۱۳۸۵ و آیین‌نامه اجرایی هیأت وزیران مصوب مهرماه ۱۳۸۶ عرضه و استعمال دخانیات در اماکن عمومی از جمله اماکن متبرکه دینی مطلقاً ممنوع است.
وی با اشاره به نقش قلیان و سایر دخانیات در بروز سرطان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در استان و شهرستان افزود: در راستای حفظ سلامت مردم در سال‌های اخیر، دخانیات به‌ویژه قلیان از اماکن عمومی به‌ویژه حسینیه‌ها، مساجد، پارک‌ها و رستوران‌های شهرستان جمع‌آوری‌شده اما در مساجد برخی مناطق روستایی همچنان مشاهده می‌شود.
دکتر اصغر بحرانی تصریح کرد: در تاریخ ۲۵ شهریورماه ۹۷ اخطاریه‌ای مبنی بر مهلت ۴۸ ساعته جهت جمع‌آوری دخانیات برای بانیان و هیأت امنای اماکن مذهبی ارسال می‌گردد و پس از پایان مهلت مقرر به استناد قانون جامع کنترل و مبارزه با دخانیات و ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، خاطیان به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/ م.ا ۳۰۴۰

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید
https://sapp.ir/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
دخانیات     اماکن.مذهبی     دکتر.اصغر.بحرانی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتی    

تاریخ بروز رسانی:   26 شهريور 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >