به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه؛ عبدالنبی یوسفی در نشست شورای سلامت و امنیت غذائی شهرستان عسلویه عنوان داشت: در آستانه بازگشایی مدارس و روز جهانی بهداشت محیط باید جهت دانش آموزان و دانشگاهیان فضایی مناسب و پویا فراهم شود تا سلامت و نشاط روحی آنان فراهم گردد.
وی تصریح کرد: نقش شبکه بهداشت و درمان جهت کنترل مراکز عرضه اغذیه و نظارت جدی بر مصرف آب بهویژه در مدارس و اماکن عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است.
یوسفی بر لزوم برنامهریزی، فرهنگسازی و آموزش مستمر در راستای کاهش حوادث ترافیکی تأکید کرد و اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم این است که هرساله در جهت به حداقل رساندن تصادفات تلاش شود تا کمترین آسیب به جوانان و دانش آموزان وارد شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه نیز گفت: آمارها نشان میدهد که پس از بیماریهای قلبی عروقی، حوادث ترافیکی دومین علت مرگومیر در همه گروههای سنی و اولین عامل مرگ در گروههای سنی زیر ۴۰ سال است.
جاسم زارعی با بیان اینکه در شهرستان عسلویه در سال ۹۶، پنجمین عامل مرگومیر، حوادث ترافیکی بوده است افزود: اصلاح و اعمال قوانین راهنمایی و رانندگی، ایجاد راه ایمن و ترویج فرهنگ ایمنی از مهمترین عوامل کاهش آمار سوانح و حوادث ترافیکی میباشند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه ضمن ارایه پیشنهادات جهت کاهش حوادث ترافیکی به برنامههای پیشنهادی شبکه بهداشت و درمان به مناسبت ۴ مهرماه- روز جهانی بهداشت محیط اشاره کرد و گفت: مشارکت شهرداریها و دهیاریها جهت اجرای هر چهبهتر برنامهها و استفاده از منابع پایدار جامعه جهت ارتقاء سواد سلامت و تحقق سلامت در جامعه لازم و ضروری است.
زارعی افزود: با توجه به تأثیر مستقیم آلودگی بر سلامت، از رییس و اعضای شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان درخواست تصویب تخصیص ۵۰ درصد اعتبارات حاصل از حق آلایندگی به حوزه سلامت را داریم.
جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی با دستور کار بررسی راهکارهای کاهش حوادث ترافیکی و بررسی نحوه اجرای برنامه روز بهداشت محیط در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان عسلویه برگزار شد.
انتهای پیام/ ع.م ۳۰۹۰