به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، فرماندار شهرستان دشتستان در کارگروه سلامت و امنیت مواد غذایی شهرستان دشتستان اظهار داشت: سازمانهای بینالمللی برنامههای خوبی برای مقابله با گرسنگی و کمتر شدن آمار افراد گرسنه در جهان طراحی و در دست اجرا دارند که امیدواریم با همکاری ملتها، شاهد تحقق آنها باشیم.
دکتر ارسلان زارع افزود: متأسفانه در جامعه شاهد ازدیاد مصرف مواد غذایی ناسالم هستیم و باید به سمت اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی گام برداریم تا فرهنگ مصرف مناسب مواد غذایی در جامعه نهادینه شود.
دکتر زارع با اشاره به تأثیر رعایت موارد بهداشتی در ارتقای کیفیت و بازار مواد غذایی ابراز داشت: سال گذشته بیش از 450 هزار تن محصولات کشاورزی در دشتستان تولیدشده که 116 هزار تن آن محصول خرما بود که با رعایت مسائل بهداشتی و اصولی، شاهد ارتقای کیفیت خرما و افزایش سودآوری آن بودهایم.
وی تأکید کرد: میزان کاهش استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی و مواد غذایی اعلام شود و تلاش شود با نظارت دقیق، از مصرف بیرویه آنها در تولید محصولات جلوگیری شود.
فرماندار دشتستان تأثیر آموزش همگانی در حوزه غذای سالم را ضروری دانست و ابراز داشت: آموزشهای همگانی دانشگاه علوم پزشکی در استفاده از مواد غذایی سالم و پرهیز از غذای ناسالم بیشتر شود و رسانههای فعال در فضای مجازی نیز دیداری از تبلیغ مواد غذایی ناسالم پرهیز کنند.
زارع خاطرنشان کرد: برای رسیدن به یک جامعه سالم و پویا، باید فرهنگ مصرف غذای سالم و پرهیز از غذای ناسالم و تحرک و ورزش در جامعه نهادینه شود.
انتهای پیام/ س.غ/۳۰۳۰