15 دی 1397رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر گفت: با توجه به اهمیت و ارزش مصرف غذای سالم در ارتقاء شاخصهای سلامت، هشت محصول مهم کشاورزی در استان بوشهر پایش خواهند شد. دکتر عیسی صفوی در پنجمین کارگروه ساغ استان بوشهر گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، استان بوشهر متولی پایش محصول گوجهفرنگی است. دکتر صفوی افزود: بهمنظور پیگیری و ارائه گزارش از روند اجرای مصوبات تا پایان سال سه جلسه دیگر نیز با حضور اعضای کمیته ساغ تشکیل خواهد شد. دانشگاه علوم پزشکی همکار جهاد کشاورزی در پایش محصولات غذایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این نشست گفت: در کنار جهاد کشاورزی بهعنوان سازمان متولی پایش محصولات غذایی و کشاورزی در استان بوشهر، دانشگاه علوم پزشکی نیز بهعنوان همکار این سازمان قرار دارد. دکتر عبدالمحمد خواجهئیان با اشاره به اهمیت سلامت محصولات غذایی و کشاورزی افزود: بهترین راهکار برای اطمینان از سلامت یک محصول غذایی بهویژه کشاورزی، راهاندازی سیستم ردیابی محصولات کشاورزی از تولید تا عرضه است. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: در استان بوشهر به مدت سه سال، 15 محصول غذایی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مورد پایش و ارزیابی قرارگرفته است. چهارمین جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر در سال جاری با حضور اعضای این کمیته در استانداری بوشهر برگزار شد. انتهای پیام/ م.پ-۱۰۲۵ با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 15 دی 1397