دکتر عبدالمحمد خواجهئیان افزود: طرح سلامت نوروزی با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونهبرداری از آب، مواد غذایی و سطوح از ۸ صبح تا ۸ شب در ساعتهای اداری و غیر اداری و در صورت نیاز تا ساعت ۲۴ هر شب در سراسر استان اجرا میشود.
وی تصریح کرد: نظارت و بازرسی بهداشتی از کلیه مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی با اولویت مراکز حساس در ایام مذکور از جمله مراکز بین راهی، سلفسرویس، رستوران، رستوران سنتی، چلوکبابی، سفرهخانه، آشپزخانه مرکزی، کبابی، اغذیه فروشی، عمدهفروشیها، میادین میوه و ترهبار، مراکز تولید، عرضه و سرو شیرینی (قنادی و کارگاه تولید شیرینی)، فروشگاه آجیل، خشکبار و نانواییها، مجتمعهای خدمات رفاهی بین راهی و نظایر آن انجام خواهد شد.
دکتر عبدالمحمد خواجهئیان بیان کرد: نظارت و بازرسیهای بهداشتی با تأکید بر رعایت بهداشت فردی، ابزار کار، بهداشت و سلامت مواد غذایی و بهداشت ساختمان، آب مصرفی، دفع صحیح پسماند و فاضلاب، کنترل دخانیات و نظافت عمومی محل انجام میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در این طرح تعداد ۱۳۷ نفر از بازرسین بهداشت حضور دارند و تأکید میشود که شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند موضوع را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ پیگیری نمایند.
انتهای پیام /م.غ ۱۰۲۳